sedvo
rodinný člen KLANu
- 907
Tak to kup a pak udělej STK včetně evidenčky. Majitel to nechce z jednoho jednoduchého důvodu, protože kdyby něco objevili nějaká vůle, netěsnost atd., tak by si ještě vymýšlel. Já ho docela chápu a asi bych taky tak postupoval. Za ty prachy bych to koupil, jenom kvůli tomu nájezdu.Zdarec všem.
Byl jsem se mrknout a projet si Mazdu 6, 2.0 benzin, s nájezdem pod 100 tis km. Nájezd je ověřitelný původ vozu je v CR. Majitel byl ochotný, vysvětlit co a jak. Cena byla rozumná, ještě jsme ji sjednali. Na jednom ze zadních lemů už se objevily puchýřky. Druhá strana byla po solidní opravě v pořádku. Autu končí technická v září. Tak jsem ji chtěl udělat ještě před koupí, ale majitel nesouhlasí. I když jsme mu nabídli, že se o to postaráme sami.
Už jsem bral koupi za hotovou věc, ale tohle mě dost odrazuje. Co vy na to? Auto jezdilo v poslední době spíš krátké trasy.
Cena je dobrá, ale riziko, že auto nepřejde přes emise nebo STK mohou náklady docela vyšroubovat. Netuším jak moc u M6. U mé staré Astry jsem měnil katalyzátor za nějakých 6000 Kč. Na kolik by případná výměna katalyzátoru mohla přijít?