@no_hits
Takže byl jsem se dívat to bílé GH.
Takže přední brzdy úplně po smrti. Kotouče na vyhození, desky nevím, nebrzdilo to po celé ploše kotouče a brzdný účinek byl velmi velmi slabý. Možná zatuhlé přední třemeny. Zadní kotouče jsou tam teď nové. Ručka odbržďuje pěkně.
Jinak jízdně to drželo stopu, v zatáčkách to sedělo, podvozek nemlátil a fungoval bych řekl slušně. Motor jel pěkně, možná bych čekal, že pojede o něco líp, ale za mě asi dobré. Spojka OK, klimatizace fungovala. Je tam RVM, palubní serepetičky jsem teda moc nezkoušel, ale např. okna všechny stahovala. Řidičův sedák lehce prosezen, volant lehce oleštěn, jinak ve vnitř celkem zachovalé. Na karoserii jsem si nevšmil žádných větší škrábanců, tovární sváry byly původní, nosníky vypadaly taky OK. Samozřejmě pouhým laickým okem toho moc nešlo zjistit. Měřák laku jsem neměl. Přední světla by chtěly trochu přeleštit.
Teď ty negativa, viz. fotky v odkazu. Zadní lemy někdo místama přetřel. Nějaké puchářky byly vidět, jinak hodně polétavé rzi ( na bílé to je hodně vidět, ale lehce odstranitelné) . Víko od kufru z vnitřní strany puchýře. Přední panty od řidičových dvěří orezlé.
Spodky prahů povrchová koroze. V místě u zadních dvěří, kde končí prahové nástavce byly vidět zase puchýřky. Jo a ještě je uštíplý kousek plastu ve zpětném zrcátku u spolujezdce.
Jo a v motoru bylo dostatek oleje a měl klidný chod na volnoběh.
Přístup prodejce byl v pohodě, rozumná řeč. Nechal mě to prohlédnout v klidu a pak jsme to projeli. Prý na to měli dva zájemce a tvrdil mi, že jim nevyšlo financování.
Za mě za ty prachy ani omylem.
https://uloz.to/!tNFyqiVhWx2d/ghcko-rar