• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Rádio a navigace (originální) - problémy

Ahoj, prosím o pomoc ohledně přehrávače. Z ničeho nic přestal fungovat. Nic nehraje ani nesvítí. Jako by byl vypnutý. Dokonce na vrchním dispeji místo času je nyní jen aktuální spotřeba paliva a nejde to změnit na nic jiného. Pojistku jsem zkoušel a vypadá ok. Měl jsem kdysi ten klasický problém se zesilovačem ale mám pocit že to není ono tentokrát protože předtím i když nehrála hudba panel svítil... Prosím nevíte někdo o co by mohlo jít? Díky moc.

Ahoj, prosím o pomoc ohledně přehrávače. Z ničeho nic přestal fungovat. Nic nehraje ani nesvítí. Jako by byl vypnutý. Dokonce na vrchním dispeji místo času je nyní jen aktuální spotřeba paliva a nejde to změnit na nic jiného. Pojistku jsem zkoušel a vypadá ok. Měl jsem kdysi ten klasický problém se zesilovačem ale mám pocit že to není ono tentokrát protože předtím i když nehrála hudba panel svítil... Prosím nevíte někdo o co by mohlo jít? Díky moc.
Tiež som mal podobné, poistka radia ok, ale je tam ešte jedna 5 alebo 7,5. Šiel som jednu za druhou ale vymenou, lebo osadená nemala dotyk a vytiahnuta áno a nameral som ju ok, tak som náhradnou skúšal a asi v treťom rade zrazu zasvietil displej

Infodisplej má tyto pojistky F01 je v motoru F02 u levé nohy řidiče

Screenshot_2023-04-20-19-40-26-417-edit_com.adobe.reader.jpg

A radio tyto
Screenshot_2023-04-20-19-45-40-294-edit_com.adobe.reader.jpg

Společný jsou Room 15A a Mirror 5A

Poslední úprava:
Právě jsem BT přijímač zapojil do Auxu ani ťuk proto jsem to začal řešit

Jack jde přímo do radia, i u faceliftu.

Ale u faceliftu jde do jinych pinu. (protože do pinu pro předfl aux jde audi z bt modulu u faceliftu, takže je to jinak poskladaný) lajcky řečeno záleží jestli mate adaptér pro před nebo po fl. Navíc před fl má 4 vodiče a Facelift má 5 vodičů

Poslední úprava:
Jack jde přímo do radia, i u faceliftu.

Ale u faceliftu jde do jinych pinu. (protože do pinu pro předfl aux jde audi z bt modulu u faceliftu, takže je to jinak poskladaný) lajcky řečeno záleží jestli mate adaptér pro před nebo po fl. Navíc před fl má 4 vodiče a Facelift má 5 vodičů
Teď jsem úplně zmatený :sweat:

No to že někomu nefunguje koupenej adaptér nemusí znamenat že je poškozený jen je na jiné vozidlo

Ahoj chtěl bych se zeptat Mazda 6 2.generace 2010 2.2 mzr-cd gh 120 kw problém s radiem nejde vůbec nahodit a nereaguji ani tlačítka na volantu na levé straně nevěděl by někdo co s tim? Dekuji

Pojistky sem nechal kontrolovat vše je prý ok auto bylo napojené na diagnostiku a vyhazovalo to pořád chyba s radiem

Píšeš, že diagnostika psala chybu ohledně radia, ptám se jaký konkrétní kod chyby to byl?

Je tak kód to už nevím chyba ale pořád i po smazání vyskakovala problém s radiem. Je možné jestli se v tom bývalí majitel vrtal jelikož tam dělám kameru která má točit cestu a tak že s tím možná něco udělal?

Kód chyby je zásadní, bez toho ti dál nemáme jak poradit. Pokud tam dáváš ale jiný rádio, chybu by to hlásit nemělo

Jasné chápu zkusím kód chyby zjistit od sevisáka co to měl napojené. Takze myslíte kdybych vyměnil úplně rádio že by mi to šlo? Posílal mě jeden do autorizovaného servisu Mazdy tam se ale obávám že se nedoplatím

Podobná vlákna

Back