brnenska.odchytova
výkonný člen KLANu
- 237
Jen zřídka se stane, že řidiči reagují stejně - slovním spojením této kompilace se však stala věta "To si děláš prdel?!"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No ale to je šílené, to je přece něco zcela jiného Tam je téměř připojovací pruh, do kterého můžu vjet, a pokud do tunelu ani není vidět, tak kdybych měl očekávat, že někdo pojede v protisměru, můžu tam čekat do nekonečna. Nakonec mnozí řidiči v tunelu ani nerozsvítí Pokud bych měl očekávat, že někdo pojede v protisměru, tak by tam silničáři měli dát stopku. A když tam je plná čára, tak v protisměru ani nikdo být nemá! Ten řidič náklaďáku by měl přijít o řidičák - předjíždět v tunelu na plné čáře mi přijde jako naprostý hazard.Něco podobného bylo medializováno před pár lety. Pokutu a 4 body dostal i majitel vozidla s kamerou, za za nedání přednosti v jízdě vozidlům jedoucím (nebo předjíždějícím) po hlavní komunikaci.
Na to, že jsem jel tak kilem a zahlídl ho na poslední chvíli, tak jo. Zašlápl jsem natvrdo brzdu až se rozblikaly warningy, ale střet byl neodvratitelný.To ještě dopadlo dobře?
Nejsem pytlák, policii jsem pochopitelně přivolal, už jen kvůli protolu pro pojišťovnu. Problém pro policii byl, že honitby se na místě rozdělují středovou čarou na silnici a srnec ležel zrovna na čáře. Tak nevěděli, komu zavolat, aby si pro srnce přijel.Jak ho uděláte, se šípkovou omáčkou, nebo se zelím? ?
Tak měli zavolat oběma. Jedni by si jej udělali se zelím, a druzí se šípkovou omáčkou.Nejsem pytlák, policii jsem pochopitelně přivolal, už jen kvůli protolu pro pojišťovnu. Problém pro policii byl, že honitby se na místě rozdělují středovou čarou na silnici a srnec ležel zrovna na čáře. Tak nevěděli, komu zavolat, aby si pro srnce přijel.
Když už to rozebíráme, tak tedy se zelím jedině kance...se sipkovou jedine kance panove !
To to dopadlo ještě dobře.. Já končím vždycky hůřVčera večer při cestě z práce jsem potkal srnce.
Před týdnem ho stavěli za návykový látky, teď taky a za další týden určitě znova ??♂️. Vězení je nic. Kouli k noze, krumpáč do ruky a makej 24/7Video z paluby hlídky PČR při nahánění Mazdy6..
https://fb.watch/4_d9iswjHQ/