• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nehody, skoro nehody, on-board videa

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Něco podobného bylo medializováno před pár lety. Pokutu a 4 body dostal i majitel vozidla s kamerou, za za nedání přednosti v jízdě vozidlům jedoucím (nebo předjíždějícím) po hlavní komunikaci.
No ale to je šílené, to je přece něco zcela jiného :eek: Tam je téměř připojovací pruh, do kterého můžu vjet, a pokud do tunelu ani není vidět, tak kdybych měl očekávat, že někdo pojede v protisměru, můžu tam čekat do nekonečna. Nakonec mnozí řidiči v tunelu ani nerozsvítí :( Pokud bych měl očekávat, že někdo pojede v protisměru, tak by tam silničáři měli dát stopku. A když tam je plná čára, tak v protisměru ani nikdo být nemá! Ten řidič náklaďáku by měl přijít o řidičák - předjíždět v tunelu na plné čáře mi přijde jako naprostý hazard.

To ještě dopadlo dobře?

Jak ho uděláte, se šípkovou omáčkou, nebo se zelím? ?
Nejsem pytlák, policii jsem pochopitelně přivolal, už jen kvůli protolu pro pojišťovnu. Problém pro policii byl, že honitby se na místě rozdělují středovou čarou na silnici a srnec ležel zrovna na čáře. Tak nevěděli, komu zavolat, aby si pro srnce přijel.

No ještě že šel sám, já nedávno viděl na poli u Kladno stádo snad padesáti kusů a průser je, že podél silnice vede větrolam. Od té doby tam jedu maximálně šedesátkou a modlím se, aby mi tam nevlítli.....

Nejsem pytlák, policii jsem pochopitelně přivolal, už jen kvůli protolu pro pojišťovnu. Problém pro policii byl, že honitby se na místě rozdělují středovou čarou na silnici a srnec ležel zrovna na čáře. Tak nevěděli, komu zavolat, aby si pro srnce přijel.
Tak měli zavolat oběma. Jedni by si jej udělali se zelím, a druzí se šípkovou omáčkou.

Sice to není vyloženě onboard..
Hrabiš říkal, že nejsou potřeba maturity. Krátké video o dvojici chlapců, kteří si poradí i bez ní. A co Vaše děti, mají si kde hrát?

Netuším, čo presne je na obrázku z kamery a prečo tam je tá pani v modrom (iné auto tam nebolo okrem 2 policajných).. Ale koleso nevymieňali ako sa z diaľky zdalo. :grinning:

Screenshot_20210412_074012_edit_1324188859101066.jpg

Koho byste raději potkali na silnici – ukrytou policii, ležícího opilce nebo narkoleptika? Srážka se všemi v mé nejnovější kompilaci. Uhádnete, s kým byla ta čelní?

Back