- 1 384
tak tady mi přejel mráz po zádech... snad to neni nikdo z násKaždopádně celkem masakr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
tak tady mi přejel mráz po zádech... snad to neni nikdo z násKaždopádně celkem masakr
Neco mi rika,ze to nebyl naraz ve 100km/hod.. Vzdyt je to auto takrka o pulku kratsi!!!! Nejen skoda krasneho auta,ale hlavne dvou mladych zivotu.. Plechy vem cert,pri nehode,ale at se bic nestane!!! Jezdeme s pokorou a rozumem!!!Lidi jsou fakt blázní viz diskuse:
Silné auto? Obyčejná mazda. Stejně tak se mohl zabít ve Fabii, nebo v čemkoli jiném. Každé auto jede stovkou a taková rychlost na stejný výsledek stačí bez problému.
Každopádně celkem masakr
Prej pičůs. A ona ženská.A tady to vyjetí z benzínky
Jojo, děda fakt, přímej pohled a hotovka.Taky dobrý . Přímo hleď a jedem. Co je mimo přímí pohled je nedůležité .
Co je na tom za nezvladnute vyjeti z benzinky? Mozna se koukam spatne, ale nevypada to, ze by vjela do cesty a podle vseho presne pro takoveto najeti "do krizovatky" tam jsou nakreslene ty pruhy tak, jak jsou. Presne jedno auto se tam vejde.A tady to vyjetí z benzínky slečna nějak nezvládla. Jen dodám, že za mnou byly ještě další tři nebo 4 auta a ten co se řítil ze spodku musel mít asi taky radost.
Johan je jedna z mých nejoblíbenějších restaurací vůbec.... ale to patří do jiného topicuJohan je vzdálen od toho místa pár km