Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Dotaz V cem to strihate ty videa ? Diky predem
no jo vždyť je má na spz "A" (neberte to nikdo osobně )Dnešní cesta přítelkyně do Uh. Brodu. No, moc nechybělo...tzv. hrana na hraně
To ty kráso....Slušný záběr do TV Tento úsek moc dobře znám Nejhorší na tom je, že pokud by se ti dva, teda asi i tři střetli, přítulka by to zřejmě "odnesla" taky . Dovedu si představit, jak se asi cítil člověk v tom Opelu Já už bych ke sprostému slovníku použila i klakson Zaplať pánbůh, že ten kretén měl víc štěstí než rozumu...Dnešní cesta přítelkyně do Uh. Brodu. No, moc nechybělo...tzv. hrana na hraně
Super konicek,zavidim.Taky bych rad neco takoveho na vikendy ale to by stalo tolik dalsich penez...Dvě videa z mýho ježdění v Mostě minulou sobotu.
Jako ze luxusne to zvladnul tu situaci Ja uz bych mel spinave spodaryohh dear god
Někde mezi nimi i MazdáciA proto respekt rallyovym jezdcum a navigatorum...V mem meritku jsou rallye jezdci nejlepsi ridici na svete,mozna pak chvili po nich ridici F1 a dalsi...
Kdyz jsem videl toho zavodnika s tim zihadlem tak jsem radsi zpomalil,vypadal totiz ze chce dokoncit svuj ukol a nez mit rozjebane auto...
Me to jede normalne,tak nevim Jen bych jeste dodal ze z pohledu kamery to nevypada nejak zavazne ale kdyz sedite za volantem tak je to o necem jinem,nehlede na to ze ti co byli predjizdeni tim hnupem tak taky museli brzditmě to nejde