• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nehody, skoro nehody, on-board videa

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
No hlavně než do té křižovatky vjede tak by se měl otočit jestli je tam volno. To ze se podíval před pěti sekundama neznamená ze tam za pět sekund bude volno. Nehledě na to ze v tomhle místě kterým jezdím denně se to děje docela často, ze ti tam proste vjedou.

Tak to ja mam podobnou zkusenost akorat teda ja byl ten co vybocoval....byla to moje jedina nehoda...jedu takhle za avii s uhlym a chystam se ji predjizdet kouknu do zpetneho a tam nidko...koukno do bocniho nikdo a tak dam blinkr a zacnu predjizdet ale v tom okamziku je najednou vedle me borec a aute tak se tuknem...on to vzal trochu skarpou...tak zastavime samozrejme par nadavek a volame policajty...dopadlo to tak ze jsem dostal 2000 pokutu, v protokolu napsano, ze jsem se lekl vybihajici zveri z pole a proto jsem vybocil....v tu chvili to bylo nejmensi zlo...vubec se neresilo jak ten druhy borec "letel".

No jo, proti tomu je člověk bezbranný. Na to je jediná možnost - hustě osázená alej, kde se ten blbec rozstřelí. Podle zdeformování auta už mu to napočítají, kolik ve skutečnosti jel.

Jen tak pro pobaveni :D Modry asi Rapid,to je na diagnozu,stoji to nekomu za to...

Modrej Rapid není žádnej přízrak, já ho viděl na vlastní oči. Jel jsem po D6 od Strašecího směrem na Prahu asi tak 150/hod a vidím ho ve zpětným zrcátku za prdelí, povídám si ,to vypadá jak převlečený fízlové tak jim radši uhnu do pravýho pruhu. Když byl vedle mně koukám a on je to rapid jak utrženej ze řetězu, musel jí hnát aspoň 170/ hod až do Prahy.:eek:

Ahojte již delší dobu mám kameru v autě a nahrávám si některé situace které následne sdílím na internetu jestli má někdo chuť nebo se pouze nudí může mé posl. video shlédnout níže děkuji.

Pěkné. Co to znamená "Moravskoslez(s)ké Drátovny"? :D Co tím chtěl básník říci?

Takže se potvrdilo, co psal někdo v diskuzi, že to byli zaměstnanci ze Škodovky co jeli ze šichty. Prý tam lítaj jak utržený ze řetězu a myslej si, že jim patří celej svět. No bohužel nepatří.:(

Ve zprávách bylo, že jeli jen 70. Mohli mít klidně defekt nebo něco takového. Každopádně, když nebyli připoutaní, je to jejich mínus. Ale pořád je lepší tato varianta, než kdyby narazili do nějakého jiného osobáku, kde by jelo dalších 5 lidí.

To je první věc co udělám po nasednuti na zadní sedadla,připoutám se! Nechápu co to je za zlozvyk to nepoutání se na zadních sedadlech. Nechtěl bych jako řidič mít za sebou nezajišťeného člověka.

Takže se potvrdilo, co psal někdo v diskuzi, že to byli zaměstnanci ze Škodovky co jeli ze šichty. Prý tam lítaj jak utržený ze řetězu a myslej si, že jim patří celej svět. No bohužel nepatří.:(
Spíš bohudík nepatří! ;)

Ahojte již delší dobu mám kameru v autě a nahrávám si některé situace které následne sdílím na internetu jestli má někdo chuť nebo se pouze nudí může mé posl. video shlédnout níže děkuji.

Zdar jak sviňa, koukám, že lítáš jak o dušu... Slouží? Klakson troubí, stěrače stírají. :D

U nás je modrý Rapid postrach silnic, ale to se ještě nedoneslo do Vatikánu jinak nechápu, proč papež František bude jezdit na návštěvě v Irsku Rapidem. Jediné vysvětlení co mně napadá je, že je to prostě Boží kára.:D

Back