Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
@Romek no, když jsem to srovnal s tím červencem, tak musím konstatovat, že jezdíš čím dál hůř a stáváš se více nervním. A nebo jezdíš pořád stejně a stáváš se méně ostražitý v tom, co nám nabídneš.
no..doufam , ze te nikdy na silnici nepotkam...Ahojte další měsíc je pryč a zase jsem našel pár fešáků na silnici zkouknout video můžete ...
Jezdím si po MS Kraji ...no..doufam , ze te nikdy na silnici nepotkam...
jojo na té dálnici se teprve napojuji takže se to za podjíždění nedá říct. a ten v tom Citroenu je to katastofa a přitom tam je tak dlouhý napojovací pruh není nad frajery co to před Tebe naperou v lepším případě v 70km/h a to se musí napojit ještě hned na začátku kde je plná čára .. nejsem zm*d jenom mám rád svižnější jízdu a nechci být brzda provozu ..Klakson troubi , sterace stiraji Na te dalnici to chapu to podjizdeni,protoze ridici proste nechcou uhybat anebo uhnou az je dojedete a zacnete brzdit,tak pak vas milostive pusti...Kazdopadne ten s tim Citroenem ke konci tomu bych to nemel vubec za zle,protoze je spousta lidi kterym neni dano do vinku proste rychle premyslet nad situaci tak proste radsi najedou pomalu a pak uvidi jestli se zapoji do provozu...
Já to chápu ale ne všichni jezdí každý den a ne každý umí vyhodnotit tu situaci jako třeba ty nebo já nebo další lidé. Takže chápu tu nasranost ale někdy je třeba být shovívavější Taky jsem někdy celkem na mrtvici z některých řidičů ale bohužel dneska už má řidičák kdekdo a auta jsou za hubičku...jojo na té dálnici se teprve napojuji takže se to za podjíždění nedá říct. a ten v tom Citroenu je to katastofa a přitom tam je tak dlouhý napojovací pruh není nad frajery co to před Tebe naperou v lepším případě v 70km/h a to se musí napojit ještě hned na začátku kde je plná čára .. nejsem zm*d jenom mám rád svižnější jízdu a nechci být brzda provozu ..
Já to chápu ale ne všichni jezdí každý den a ne každý umí vyhodnotit tu situaci jako třeba ty nebo já nebo další lidé. Takže chápu tu nasranost ale někdy je třeba být shovívavější Taky jsem někdy celkem na mrtvici z některých řidičů ale bohužel dneska už má řidičák kdekdo a auta jsou za hubičku...
vždy se najde člověk s velkým Egem a malím pérkem co si musí něco dokazovat . jinak tohle je úplně všude..Já jsem třeba dneska začal předjíždět dvě auta a když si toho všimnul ten první vepředu tak začal zrychlovat...Takže co k tomu říct
Ano jsem si toho vědom jenom jsem ještě pořádně nevymakal cenzuru spz ručně to umím ale to je opravdu na dlouho musím to ještě poladit.Jen bych chtěl Romeka upozornit, že záznam z kamery v autě smí být použit jen pro soukromou potřebu. Pokud je videozáznam někde vystaven, např. na Youtube, musí být rozostřeny všechny obličeje ale i SPZ. Aby se autor těch videí nedivil, aby některý zachycený účastník silničního provozu nedal stížnost a ÚOOÚ. Ty pokuty jsou opravdu dost mastné.
Já se spíš divím, že někdo má tu odvahu a zveřejní video na kterém se sám dopustil několika přestupků. Kdyby to viděl nějaký policajt, tak mu veme papíry min.na rok do čistírny a právem.OK, když to víte Pak je to tedy riziko, které znáte a dobrovolně ho podstupujete. Tak přeji trochu chladnější hlavu při řízení.