• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nehody, skoro nehody, on-board videa

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Hlavně jsem nepochopil tu jízdu na červenou u toho dopravního omezení. Sorry, ale za to bych sebral papíry na několik let...
Ironií je, že na youtube zveřejnil video autobusu jedoucího na červenou v Karviné, a pak v klidu dělá to samý. Těch videí tam má snad 20,ale nějak se mi na to ani nechce dívat.....

Ahojte další měsíc je pryč a zase jsem našel pár fešáků na silnici zkouknout video můžete ...

@Romek moc jsem nepochopil, jakou to sdílené video má mít vypovídací hodnotu. Že jsi potkal nějakého troubu na silnici, co neumí použít připojovací pruh? Asi nic nového pod sluncem, ani nic moc zajímavého. Nutno se smířit s tím, že začátečníků a svátečních vyplašených jezdců je na silnici celkem dost. Nebo že jezdíš na červenou? K tomu se asi není potřeba vyjadřovat.

Je celkem evidentní i z reakcí ostatních členů, že to není nic k chlubení. Objasníš mi, proč nás těmito videi oblažuješ?

Díky Vitus

Hluboce se omlovám za celé vlákno ktere se zaspamovalo nesmyslama o zmíněném videu výše již se to nebude opakovat.
@Romek moc jsem nepochopil, jakou to sdílené video má mít vypovídací hodnotu. Že jsi potkal nějakého troubu na silnici, co neumí použít připojovací pruh? Asi nic nového pod sluncem, ani nic moc zajímavého. Nutno se smířit s tím, že začátečníků a svátečních vyplašených jezdců je na silnici celkem dost. Nebo že jezdíš na červenou? K tomu se asi není potřeba vyjadřovat.

Je celkem evidentní i z reakcí ostatních členů, že to není nic k chlubení. Objasníš mi, proč nás těmito videi oblažuješ?

Díky Vitus

Odesláno z mého SM-N910F pomocí Tapatalk

To je správná schýza, vyžadovat 100% dodržování pravidel od ostatních, zatímco já na ně seru. Nepochopím, tak buď jsem vychovávač ala případ citroen, nebo jezdím na červenou.

Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk

No dneska malem totálka :D Darebnice jedna,jeste že mám nové brzdy :D

to otevřený okýnko u řidiče busu je dost strašlivá představa.....

Sotva nasednu do auta pri odjezdu z prace a buchta v protismeru + nejake pravidlo prave ruky nic a jeste mela plnou hubu kecu :rolleyes: Chvili jsem premyslel ze za ni pojedu abych ji vysvetlil krizovatku ale nakonec jsem se na to vysral :D

Vždyť jela po levé straně, asi angličanka. Takže z jejího pohledu určitě jela (a nedala přednost) správně.
Hodně jsem viděl, že se takto jezdí v Rusku, že když se někdo chystá odbočit doleva, tak jede poměrně dlouho vlevo, jakože víceméně v protisměru. Já nevím, jestli se to teď vyučuje v autoškolách nebo co, jako že ostatní aby mohli bezpečně zprava podjet, ale nelíbí se mi to.

Back