• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nehody, skoro nehody, on-board videa

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
měl jsem kliku, že jsem nestál první ...

Hh tady to znám. Sám jsem měl párkrát štěstí že jsem špatně povolil spojku a auto se hned nerozjelo. Jen jsem zatím nevypozoroval zda jsou špatně nastaveny semafory a nebo jsou lidé takoví ignoranti a jezdí tam na červenou.

Ja si rikam, ze kdyby byl @Vitus prvni, tak by projel v te mezere a koupilo by to auto za nim :D.

Ale kazdopadne z tech dvou variant bych to hadal na ty ignoranty.

Ja si rikam, ze kdyby byl @Vitus prvni, tak by projel v te mezere a koupilo by to auto za nim :D.Ale kazdopadne z tech dvou variant bych to hadal na ty ignoranty.

kdepááák, neviděls jak mi brutálně klesla průměrná spotřeba? :-D

stopro jela na červenou a ty dvě auta před ní nejspíš taky. K nárazu dojde cca 4 vteřiny po tom, co už svítí zelená

od 8:12 do 8:43 ,opravdu nechapu toho kamionaka ze to vůbec postoval na utube...Kazdopadne takovi kreteni co tohle delaji jsou i u nas :(

Další vyrovnany american za volantem :D od 9:50 do 11:02.

1-14 do 1-31
Nepochopis proc ten typek troubi, když je za curaka…

Tak si to ficim pomalu domu a po ceste jsem natrefil na nehodu. Docela by me zajímalo jak se stala. Offroad ma odreny bok a ten meda je ve skarpe…

Já to vím, jen jsem se ještě nedokopal k tomu abych to upravil v menu. Jsem strašně shnilý :D

Konečně to vypadá, že zima je pomalu u konce, takže sem schoval zimáky (nebo to co z nich ještě zbylo) a nasadil trošku lepivější obutí vhodný ke svižnější projížďce po horách :)
Super, to vypada tak nejak podobne jak se jedu projet z Ostravy do Bruntalu, akorát je tam o mnoho vice zatáček :)

Pekne ... tyjo, ale ja nevim ... ja bych se proste bal vsech tech ostatnich lidi, co tam jedou. Ikdyz me vzdy lakalo se na okruhu projet, tak proste ti cizi ucastnici jsou proste pro me prilis velky strasak.

předjíždění na přejezdu - co se na tohle dá říct :mad: idiot v octávii, klasický machýrek

Poslední úprava:
Pekne ... tyjo, ale ja nevim ... ja bych se proste bal vsech tech ostatnich lidi, co tam jedou. Ikdyz me vzdy lakalo se na okruhu projet, tak proste ti cizi ucastnici jsou proste pro me prilis velky strasak.

Taky jsem tam byl.Dal jsem to 2x.A rychlejším uhnu pustím je.Užívám si to po svém.Byla radost koukat na @Nahasapimapetilon a @Deri jak to válej.

Mel bych dotaz :). Dneska když jsem vykladal mulcovaci kuru z auta tak jsem si vsimnul ze auto co chvili zvysuje otáčky. Toho jsem si nikdy nevšimnul tak nevim jestli je to v poradku. Kazdopadne se to deje ve stejnem casovem useku a trva to vždy stejne dlouho, tak by to asi mohlo byt ok...Jen me napada jestli to nezvysuje otáčky aby moc nevychladnul katalyzator…?

Mel bych dotaz :). Dneska když jsem vykladal mulcovaci kuru z auta tak jsem si vsimnul ze auto co chvili zvysuje otáčky. Toho jsem si nikdy nevšimnul tak nevim jestli je to v poradku. Kazdopadne se to deje ve stejnem casovem useku a trva to vždy stejne dlouho, tak by to asi mohlo byt ok...Jen me napada jestli to nezvysuje otáčky aby moc nevychladnul katalyzator…?
Ahoj, tohle vypadá na spínání klimi (sepnutej klimakompresor = vyšší zátěž motoru = vynucený vyšší otáčky motoru). Podobný jev se ještě u Sky děje když je závada na váze vzduchu a nebo když motor přisává víc než 20% falešného vzduchu (respektive řídící jednotka musí přidávat 20% dýlce vstřiku), ale tam se bavíme že se samovolně a postupně zvedají otáčky do cca 1500-2000, pak zase spadnou, pak zase takle vystoupají a zase spadnou.... Což není tvůj případ.

Back