• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nehody, skoro nehody, on-board videa

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
To, že to jednou příjde bylo nevyhnutelný, ale úplně takhle sem si to teda nepředstavoval..
Rychlost záměrně není zamazaná.. Víc se o tom můžeme pobavit po zhlídnutí (tady nebo pod videem na yt).

Náklaďák si to namířil ze silnice do sadu, odkud ho následně vytahuje autojeřáb.. mimo jiné tam můžete vidět dodávku, která ohrožuje ostatní, nabourané osobáky a jak to liška měla jen tak tak, aneb málem mi ozdobila kapotu..

To, že to jednou příjde bylo nevyhnutelný, ale úplně takhle sem si to teda nepředstavoval..
Rychlost záměrně není zamazaná.. Víc se o tom můžeme pobavit po zhlídnutí (tady nebo pod videem na yt).

Video videli spolu so mnou manželka aj dcéra .... ich reakcia: ...chudáák srnka ....
A čo mazďák toho neľutujete ?! položil som im otázku.
A potom prišli zábery na Ford ovál .... však to je Ford a nie Mazda (!) ..... a ďalej ľutovali srnku..
Ach jaj, ženská logika

:-D :-D :-D
Ta srnka byla stejně nemocná (a nebo už ťuknutá), podle její reakce a teď nemyslím to rozprsknutí...
Naštěstí to odnesly jenom plechy.. (a srnka).. ale šok to byl pořádnej, to zas jo :-D

Jako pata minuta jak se setkali ti motorkari v te rychlosti...Asi bych mel blato na hristi...

Při čekání na speciál s policejním zásahem jsem sestříhal malou ukázku (upoutávku), třeba Vás pobaví nebo aspoň rozesměje..

A pak tady celý:
Zákrok městské policie Brno proti výtržníkovi z "Nemátedrobáček" gangu.

Uplynulý rok byl bohatý na zážitky... ten nejbohatší mě přišel na 39 400Kč za opravu auta. A vy se na ně teď můžete podívat v kompilaci toho nejlepšího za rok 2019.

Kdo s koho - Ford nebo Škoda? (Spoiler Alert #dyckyford). Mami nekoukej na to - chtěl mě zabít. A nějaká ta klasika: Smrt krásných srn...kanců.

První ze série záhad:
Tohle vyšetřování nás přivedlo na křižovatku v Brně městské části Ivanovice. Křižovatku silnice III/6401, ulice Maříkova a ulice Řečkovická a silnice I/43, ulice Hradecká, Brno. Na tomhle místě se to záhadami jen hemží. Lidé tu upadají do zvláštní letargie, těžko hledají racionální řešení a jednají … zmateně. Pojďme společně najít odpovědi! Odpovědi na otázky – kdo má přednost, kde je hranice křižovatky a proč mluví dodatková tabulka tak nejednoznačně!

Back