• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Nehody, skoro nehody, on-board videa

• Vlákno založil Vlákno založil Vitus
  • Datum založení Datum založení
Ahoj, tohle vypadá na spínání klimi (sepnutej klimakompresor = vyšší zátěž motoru = vynucený vyšší otáčky motoru). Podobný jev se ještě u Sky děje když je závada na váze vzduchu a nebo když motor přisává víc než 20% falešného vzduchu (respektive řídící jednotka musí přidávat 20% dýlce vstřiku), ale tam se bavíme že se samovolně a postupně zvedají otáčky do cca 1500-2000, pak zase spadnou, pak zase takle vystoupají a zase spadnou.... Což není tvůj případ.
Díky ,asi to bude ta klima protože jsem cestou domu kvůli mlžení oken několikrát zapinal a vypínal ofuk předního okna. Takže jsem to asi nevypnul.

Tak zase dva frajeri od nas z vesnice :D Sotva clovek vyjede po ranu do práce tak uz jsou problémy :D Je to cca 2 dny rozdil. Vim ze datum nesouhlasi ale ja jsem strasne liny :D

Jakoze me spise sere ten debil se superbem který me videl prijizdet….

tak dneska jsem potkal dva idioty, zřejmě shodou náhod měly oba pražskou SPZ ( i když se teď už při koupi vozu nemění ) a ten chytřejší ještě stihnul nahoře vzít náklaďák zprava

tak dneska jsem potkal dva idioty, zřejmě shodou náhod měly oba pražskou SPZ ( i když se teď už při koupi vozu nemění ) a ten chytřejší ještě stihnul nahoře vzít náklaďák zprava

Pražskou značkou to asi nebude. Aj u nás na SK-u sa správajú koncernový idioti rovnako.

Tak to je mazec, ten Golf se mohl pěkně rozsekat o ten pomalý náklaďák. Člověk žasne, co za hov...a na silnicích jezdí.

Oběma bych vzal doživotně papíry. Díky takovým hov... umírají nevinní lidé.

Tak hlavní idiot je ten s golfem. Předjet tu fabku mohl o chvíli dřív ale neudělal to...Pak se rozhodne k predjetí až sou skoro oba dva kousek od kamionu...Psychopat !

Tak nedele cesta do Bruntalu, skvele jsem si ji uzil jako vždy. Kazdopadne se mi naskytnul nehezky pohled když jela proti mne sanitka a typek v obytnaku si jel porad svoji rychlost...

Dalsi dnes z rana. Pani asi nemela moc dobre ocistene predni okno a malem bourala zbrusu noveho Kamiqa.

Jindy zase jedete domů ráno... a potkáte proti sobě 2 kola a o kus dál náklaďák, který je ztratil.. A taky jednoho vybržďovače z HK..

si tak dneska najedu na drouproudou Průmyslovou a v levém si to vesele šine pani v Octávii.... blikám, troubim, klepu si na čelo a pani se neochvějně culí a jde si za svym..... skoro bych řekl, že to bylo záměrné a přišlo jí to jako bezva nápad si zkrátit cestu....

@Vitus, základ je se toho nebát :D Hold když musíš a navigace říká jeďte dál tak paní očividně uposlechla rozkaz a jela :D

Tak nedele cesta do Bruntalu, skvele jsem si ji uzil jako vždy. Kazdopadne se mi naskytnul nehezky pohled když jela proti mne sanitka a typek v obytnaku si jel porad svoji rychlost...

Dalsi dnes z rana. Pani asi nemela moc dobre ocistene predni okno a malem bourala zbrusu noveho Kamiqa.
Jo, cestu do bruntálu jsem měl vždycky rád, to je vlastně taková jednoproudová dálnice :-)

Kdo s koho - Ford nebo Škoda? (Spoiler Alert #dyckyford). Mami nekoukej na to - chtěl mě zabít. A nějaká ta klasika: Smrt krásných srn...kanců.

Je to tu! Výsledky, které chcete znát, ale bojíte se zeptat. Poslední nenažraná soutěž ve světe, kde vládnou eko aktivisté. Pojďme jim dát společného nepřítele, pojďme se podívat, kdo spálil nejvíc...

#ziznivejlistopad - Soutěž spotřeby pro všechny, kteří se nebojí pořádných otáček. Aneb zbavme se hromadně fosilních paliv.
Trochu recese, trochu vzdor, ale hlavně zábava.

Mám v autě asi magnet nebo co.. rozhodně by to vysvětlovalo to přitahování ostatních aut..
Náklaďák na boku a ťukanec v Brně..

Kdyby vadilo, že to sem sypu moc často, tak stačí říct - trochu zpomalím...

Back