- 5 255
Zpátky ke kořenům, aneb tamto šedé GG?Btw. pozorní lidé se všimnou mého auta Aneb zase TomT boduje. Auto nemám v podpisu, ale je to Mazda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zpátky ke kořenům, aneb tamto šedé GG?Btw. pozorní lidé se všimnou mého auta Aneb zase TomT boduje. Auto nemám v podpisu, ale je to Mazda.
Ty sa este čuduješ ? To je u nás klasika .ještě jeden z dneška. Počkal jsem až projelo protijedoucí auto , hodil blinkr a začal předjíždět, blbeček ve VW ani nečuměl do zrcátka hodil blinkr a poslal mi to tam ,idiot
Ve skutečnosti to neni tak strašný. Ve videu to umocňuje to, že mi mobil lehce drnčel o zpětný zrcátko, o který sem ho měl opřenej pro lepší stabilizaci.Ten zvuk prejizdeni obrubniku je fakt sileny.
Něco málo onboardů ode mě z nedělního The Most Autoshow #5
No, já bych brečel i kdyby to dělalo ve skutečnosti poloviční rámus, po odjetí kola bych se přitiskl ksichtem k palubce a autíčku se omlouval . Jinak ta Šáde je butálna kára, kde se to dá tak kupiť?Ve skutečnosti to neni tak strašný. Ve videu to umocňuje to, že mi mobil lehce drnčel o zpětný zrcátko, o který sem ho měl opřenej pro lepší stabilizaci.
A nějakej důvod proč před vlakáčem nejedou semafory, pokaždý když tam jsem, tak nejedou.Olomouc je teď výživná