Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A je tam
Zobrazit přílohu 29258 Zobrazit přílohu 29259
Co všechny zajímá nejvíc :
- ovládání na volantu funguje
- funguje i HF tlačítko na volantu !!!!
- funguje info displej
- hodiny JDOU nastavit pomocí aplikace v menu
- zvuk podstatně lepší než s origo rádiem (mám BOSE)
- indikace prvků ventilace a klimy
- rádio podporuje RDS
Odkaz na rádio Sinosmart 4G/64G LTE zde
Parkovací kameru s Birdview a LTE zprovozním o víkendu
- čínan potvrdil, že funkční Low výstupy jsou jen FR/FL. RR/RL, které jsou na samostatném konektoru funkční nejsou. Prý to jednotky s Androidem 10 neumí z pohledu HW.
- AA mám zprovozněné. Pro připojení slouží aplikace HeadunitReloaded a po prvotním nastavení vše chodí jak má. Ihned po připojení telefonu (Samsung S10e) kabelem do USB1 se spustí na obrazovce rádia AA
- nefunguje A/C info na display rádia. Dle Sinosmart podpory není tohle na jednotkách s android 10 možné. Tipuji na nedodělanou aplikaci na straně Sinosmart
- občas při použití tlačítek Vol+/Vol- na volantu začne rádio přepínat vstupy (Radio, Music, Telefon, atd) a to i bez předchozího zmáčknutí tlačítka SET. Provedl jsem několikrát opětovné nastavení pro CAN modul, ale chová se to pořád stejně. Sinosmart podpora i na tohle mlčí, tak tipuji opět na neodladěnou aplikaci od Sinosmartu
- Doinstaloval jsem si poslední Sygic a naviguje to pěkně, jen je v menu trošku zahrabané nastavení hlasitosti navigace versus rádio, kdy se má rádio ztišit a nechat mluvit navigaci
- integrovaný mikrofon je plně dostačující na HF volání a nemám potřebu připojovat externí
- externí Hi/Low převodníky a ostatní cinche v útrobách přístrojové desky poklepávají, tak jsem to vyřešil omotáním textilní páskou
- vše jinak funguje pěkně plynule a ještě se mi nestalo, že by se rádio zpomalilo nebo dokonce zaseklo
- display je čitelný i na přímém slunci. Nemám ale zkušenost pro porovnání mého QLED a obyčejného LED
- zkouším ještě alternativní launcher. Defaultní není špatný, ale něco málo mi chybí na domovské obrazovce, tak zkouším FccLauncher a CarLauncher.
- vesměs jsem spokojený, ale přijde mi, že verzi s Androidem 8.1 měli lépe odladěnou
Perfekt, děkuji za odpověď! Experimentovat jsem nechtěl a myslím, že i výsledná cena po všech slevách (bez případné daně/cla), ovšem vč. zadní kamery a DAB+ příjimače za verzi 4/32GB, QLED - 6.340 Kč není vůbec špatná. Tak ještě jednou děkuji a přeji vše dobré!Řekl bych že náročnost Androidu už se za tu dobu nezvedla a 4GB RAM jsou stále vice než dostačující. Kolega si teď takovou činu kupoval do škodovky a je vidět že jsou v tom zase živější střeva (studený náběh do 20sekund). Ani bych neřešil verzi androidu, jako samostatný launcher. Ta grafická nadstavba co mám na svém se chvíli po mém zakoupení změnila resp to zrušili a využívá se okleštěné textové rozhraní v rámci aplikace nastavení androidu zkrátka tam není tolik nastavení jak u mě, ale asi to není na škodu - polovina věci u mě souvisela s launcherem.
Další minus je že radio zdražilo z nějakých 7500 Kč na cca 9tis ale výrobců je na aliku víc tak můžeš zkusit něco novyho
Každopádně bych rozhodně nevracel origo zpět, jsem spokojen a dost využívám na navigaci a spotify
Dobrý den,potřebuji poradit. Koupil jsem si android rádia. Ale má Mazda má ozvučení boss. Tak nevíte jak to zapojit aby to hrálo.dekuji
Zobrazit přílohu 33975 Zobrazit přílohu 33976
Pozri napájanie či nemáš v aute nejakého zariadenia. Mne robilo šum napájanie Dash kamery v reproduktoroch, riešenie bol menič napätia z Aliexpresu za 3 doláre (alebo 15 hocijaké elektro)Zdravím kúpil som mazdu 6 2010 2.5gta a bolo je v nej toto radio:
Všetko funguje super, až na to že počas hrania je počuť v reproduktoroch šum, a je jedno či počúvam FM, youtube alebo Bluetooth. Neviete či môže byť niečo zle zapojené alebo v čom môže byť problém?Multimediálne rádio Mazda 6 Android 11 Octo core -BOSE audio
Android rádio pre vozidlá MAZDA 6 s dotykovým 8" displejom a systémom ANDROID 11 s Octo core procesorom a podporou BOSE audio. Autorádio je vybavené GPS, bluetooth handsfree sadou a DVD s MP3 prehrávaèom, USB portom, internetovým prehliadaèom, zabudovanou WiFi. .... mapy GRATISwww.tvsatnitra.sk
Dash cameru nemám, len cúvaciu kameru. A kam si ten menič napätia pripojil? Môžeš poslať odkaz ako to vyzerá?Pozri napájanie či nemáš v aute nejakého zariadenia. Mne robilo šum napájanie Dash kamery v reproduktoroch, riešenie bol menič napätia z Aliexpresu za 3 doláre (alebo 15 hocijaké elektro)