Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Podívej myslíš v tom Car settings >Extra settings? Mi to tam žádný heslo nebere :/Já měl bose systém a teď tam mám místo toho zesilovač od audisonu, ten je nastavenej na 1/4 (dveře) a rádio většinou pouštím na 30% .... ale po pravdě nevím jak silnej ten výstup samotný rádio má při zapojení na ne-bose systém, nicméně je tma TDA chip určenej do autorádií takože to bude klasika 4x52 max s obrovským zkreslením resp 4x15W s poslouchatelným zkreslením, každopádně by to mělo být dostačující. nemáš staženou hlavní hlasitost v továrním menu (to pod heslem 3368) ze 60 na 30 ?
To já vím samozřejmě, ale jestli náhodou někdo neobjevil něco, co tu ještě zmíněno nebylo, takhle byl myšlen můj dotaz ?? to se omlouvám, že byl dotaz špatně řečen ?Před Tvým dotazem je 19 stránek informací, na nich najdeš co hledáš
Podívej myslíš v tom Car settings >Extra settings? Mi to tam žádný heslo nebere :/koukni na to, je to stupnice s maximem 60 zřejmě to budeš mít stažený tak na těch 30
Já špatně položil dotaz ?Omlouvám se že jsem nesprávně pochopil
Omlouvám se. Je to Zařízení - Zvuky - Power conditioning
Zobrazit přílohu 36693Zobrazit přílohu 36694
To je divný...já tam nic takového nemám...Omlouvám se. Je to Zařízení - Zvuky - Power conditioning
Zobrazit přílohu 36693Zobrazit přílohu 36694Zobrazit přílohu 36695