Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Set dáváš na volantu nebo na rádiu? Na rádiu možnost Set nemámJá dám set, pak klikam na minuty a hodiny a nakonec znovu set. Tu mazdu máš dobře
Poistka všetko dobre. Šťava do neho ide. Ale nemá žiadny odber. Čiže potom som kúpil vadny kus. Lebo mne sa rádio vôbec nezaploMě to jelo hned. Někteří musí připojit Bose remote vodič aby jel zvuk. Koukni na pojistku.
Mimochodem jsem vyřešil u Sinosmartu padající nestabilní wifi. Na desce radia je totiž propojka kterou se to silně zaruší. Takže jsem napojil přes malej koaxial anténu z routeru napřímo a už to valí
Zobrazit přílohu 35046
Áno priamo od nich. Nakoniec bol vytiahnuty konektor na plošnom spoji.Kupoval jsi to primo od sinosmart official store? Ti totiz kazde radio spusti, otestuji a nakonfiguruji na model auta. Ja mel treba v pameti WiFi siti a bluetooth zarizeni se jmenem sinosmart.
Odesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk
Áno kupoval som pred cca mesiacom ale došlo až teraz. Clo a DPH mi preplatil predajca. Má v ponuke službu za asi 18€ kde DPH a clo zaplatí za tebaKupoval si to teraz niekedy, ako to je s clom aDPH? Koľko si doplácal ?