Ahoj bratři a sestry z Mazdaklanu ?,
nic nepotřebuji, jen se s Vámi chci podělit o mou zkušenost s výměnou originálního rádia ve své Mazdě 6 gh kombi r.v. 2008 za 2dinové android rádio z prodejního portálu aliexpress, je to toto:
CZK 4,994.82 33%OFF | SINOSMART Car GPS Navigation Player for Mazda 6 Support BOSE Soundsport Free Audio IPS/QLED screen 2G/4G Android 2008-12
https://a.aliexpress.com/_mtzMeOv .
Rádio mám nainstalované asi 14 dní a jsem s ním velmi spokojený. Má veliký 9palcový dotykový IPS displej (lze za příplatek QLED), 4 GB RAM, 64GB ROM, 8 jádrový procesor, GPS navigaci, wifi a 4g internet a běhá zatím opravdu svižně. Já jsem ho objednal během mega akce black friday, a tak mě přišlo asi jen na 6.373 Kč, dnes se mi na Ali ukazuje cena nejakych skoro 6.800 Kč za sklad ČR nebo cca 6.500 Kč z číny. Mám verzi pro Bose, funguje v poho ovládání na volantu, což je slušná cena za takové rádio se vším. Ja jsem vybral dodání z České republiky a dodáno mi radio bylo skutečně za pouhý týden, poprodejní podpora je z Polska, tak kdoví jak je to s tou ČR. A bohužel teda rádio dodávají bez návodu zapojení, což jsem si ověřil u jednoho mazďáka, co to stejné taky koupil...Moje rádio navíc přišlo s vadným hlavním kabelem, ale prodejce pohotově na zprávy reagoval, poradil způsob zapojení rádia a následně, když stále šel z mého BOSE repro slabý zvuk a jen ze 3 repráků, tak poslal kabel nový, který již funguje výborně. Zvuk se mi zdá, že je lepší než z OEM rádia, možná maximalní hlasitost je o něco nižší, ale dostačující a aspoň se nestane, že by repro na vysokou hlasitost již skoro nestíhalo, jak se to stávalo na u OEM rádia. Přední panel rádia okolo displeje je vyhotoven ve tvaru OEM rádia a perfektně pasuje místo něj do palubní desky, neuchycuje se šrouby a drží pomocí ostatních částí palubky. Při jejím rozdělávání doporučuju youtube návody, já jsem si trochu zprnil palubku okolo horního panelu s výdechy ventilace a displejem... ? K demontáži plastových častí palubky a středové části okolo řadící pásky dobře poslouží přiložené plastové nástroje. Rádio drží i tak velmi dobře, to asi proto, že váží asi pětinu nebo ještě menší část váhy původního rádia. Přiobjednal jsem si k rádiu parkovací kameru také od Sinosmart s jejímž zapojením mi také prodejce při komunikaci ochotně pomohl, i když u této nějaké schéma zapojení přiloženo je, jen se mi u videa z kamery zdá, že by mohla mít širší záběr, ale možná to bude jen nastavením. Je to tato:
CZK 461.59 25%OFF | SINOSMART In Stock High Quality HD Car Rearview Parking Reverse Camera for Mazda 6/CX-5/CX-7 Install in License Plate Lamp Hole
Prodejce slibuje záruku na radio jeden rok a v případě, že jim dáte pět hvězd na Ali a kladné hodnocení, tak údajně prodlouží záruku na roky dva. Avšak následně mě po zprávě, že už mi vše včetně kamery funguje, požádal o tuto recenzi, s tím že po zaslání odkazu na ni, mi záruku prodlouží na 2 roky, takže těžko říct, zda toto chce po každém nebo stačí 5 hvězd, ale já jsem měl na prodejce docela hodně dotazů a rádio se mi jeví za ty peníze velmi dobré, takže jsem se s vámi o svou dobrou zkušenost rád podělil. Na radiu skutečně plynule běží běžné android aplikace, youtube, navigace a pokud nějaký problém časem náhodou mít budu, toto sem doplním, slibuji. ? Navíc, když jsem sám vybíral vhodnou 2 din náhradu za OEM rádio, tak bych byl za takovouto recenzi na fóru rád, takže snad Vám tato "propaganda" vadit nebude ?. Přikládám několik fotek rádia a zapojení.
Zdraví vás Mara ?.
Zobrazit přílohu 32325 Zobrazit přílohu 32326 Zobrazit přílohu 32327 Zobrazit přílohu 32328 Zobrazit přílohu 32329