Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pokud to zvládneš tak dej echo jak, taky bych měl radši origoChlapi prosím vás, podařili se někomu sprovoznit původní vestavěný mikrofon umístěný ve stropní konzoli a tlačítka telefonu na volantu?
Mám po fl a mám na volantu další dvě tlačítka k telefonu (vytáčení a pokládání). Když jsem nahradil původní rádio, vyndal jsem bt modul od mazdy. Do něj asi vedly kabely z mikrofonu a z volantu. Rád bych to sprovoznil, ví někdo?
Ta ORIGO HF se nedá využít pro OEM rádio, protože je propojena nějak s rádiem ORIGO ... když přijmeš hovor, tak do rádia dává nějak pokyn na vypnutí zvuku, respektive přepíná na vstup signál AUX (ten je vyveden i jako jack) a tam leze zvuk z BT (telefonu) a ještě nějak dává signál do BOSE a vypíná subvof. Já na mojem číňanovi mám i AUX vstup a chtěl jsem tam napojit ten výstup z BT a mít nějako aplikaci v Androidu, která když bude signál na AUX, tak to přepne automaticky na něj z rádia nebo CD .... ale než jsem se k tomu dostal, tak jsem koupil novou GL a GH má žena a té je to jedno
Podívám se... dikyJá to vyřešil jiným launcherem - Car Launcher Pro. Taky není dokonalej, ale ze všech běžně dostupných mě přijde nejvhodnější
Klikneš a držíš, pak přetáhneš jak u telefonuTak už přišlo...zajímavý ze z Německa...hned jsem namontoval, šlo to hladce až na označení jednoho jednoho audio kabelu, ale zvládnul jsem a hraje
Jsem moc spokojený, zatím jsem měl málo možností si s tím hrát, tak jsem jen stáhnul audiotéku, Spotify, Waze a aktualizoval, Easy connect funguje super, čekám jen na pořádně držák telefonu, pak to začnu používat víc.
Na ostřílené Sinosmartisty mám dotaz - jde měnit ta základní obrazovka? Celkem mě štve nemít třeba ikonu Waze apod.
Jinak rádio hraje skvěle, HF maká taky dobře, fascinuje mě jak rychle to nabíhá
Jo a vtipnej je rozdíl ve váze, původní dotykáč váží asi pět kilo
Zobrazit přílohu 31908 Zobrazit přílohu 31909