• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

elektrika Neoriginální rádio, reproduktory a zesilovač

Jestli čtu, že na DAB+ je malé pokrytí, tak já to řešit vůbec nemusím, protože v okolí, kde se běžně pohybuju, není ni moc signál ani normální FM.
Bez DAB+ bych v dnešní době už nic nekupoval nebo nemontoval. Pokrytí se rapidně lepší a pak to zase rozdělávat nebo shánět tuner, který třeba Číňan už zase nebude vyrábět...

@mmks Lepší je objednávat přes aplikaci v telefonu , je tam stabilně 5% sleva + slevový kupony který to nabídne, ve finále to může vyjít třeba až o 1000 levněji

Jednotka rádia
https://www.aliexpress.com/item/32962931344.html
Doporučuji lepší displej (cca 480kč)
https://www.aliexpress.com/item/4000092006068.html
A parkovací kameru teda standartní, nacvakne se místo jednoho osvětlení značky
https://www.aliexpress.com/item/759234929.html

DAB modul do USB lze dokoupit časem, technologie teprve nastupuje a že by číňan ty moduly neměl, toho bych se nebál. Případně je možné pořídit kameru od jiného prodejce na ali která bude více vyhovovat podle přání ;)

Děkuju. A jak prosím funguje ta "bird kamera" to je víc kamer, ze kterých to skládá obraz?
Lepší display se zeptám hloupě, ale je to takový rozdíl? Má to cenu, pokud nepočítám s častým přehráváním videí apod. Z těch obrázků na jejich stránkách moc poznat nejde, klasické reklamní, jako 100 dalších na televize apod. .

Len tak pre zaujímavosť, písal som priamo oficiálnemu predajcovi Sinosmart a rádio sa nedá objednať z CZ skladu, v prípade, že chcete mať QLED tzn. tak ako som si myslel.
Pre zaujímavosť posielam odpoveď ako objednať autorádio s QLED:
"Please choose seller's shipping method, Our shipping agent will send the parcel to EU warehouse and prepay the import tax, it will take around 2 weeks. Then they send to your country and your local post office will deliver the parcel to you. You will get the product around 25 days without any import tax and VAT."

Btw.: škoda tej kamery s "vtáčim pohľadom". Ak by niekto našiel kvalitnú náhradu, tak by som bol (nie len ja) rád.

QLED displej by měl mít lepší světelnost / čitelnost na přímým světle, mám ten standartní a občas když na něj svítí v létě slunko, není moc vidět co je na displeji

Ptačí pohled co mám se musí brat s rezervou, vytváří ho jen 1 kamera místo klasických 4. Jak auto couvá tak se obraz posouvá a chápe to i couvání do zatáčky, ale je tvořen jen pouze zadní kamerou! Na rozdíl od 4 kamerovýho systému je okolní obraz statický takže když se někdo nečekaně přiblíží z boku nebo zepředu tak se to tam neobjeví a je na to potřeba myslet , ale couvání mezí větší překážky to ukáže pěkně , škoda že už ji neprodávají

Tak jsem si ho taky objednal, díky moc za doporučení... s QLEDem... poreferuju až přijde.

Ja čekám.. 23.11 maji byt na sinosmartu Black friday.. tak by to melo byt o 7 kil levnější

jj koukal jsem ale použil jsem všechny codes co šly a sundal to o něco, nechtěl sem riskovat, že nebude :D

A ešte by bolo fajn dať tip na tú cúvaciu kameru. Tá základná od Sinosmart sa mi veľmi nepozdáva a ani hodnotenia nie sú pozitívne.

Já se Sinosmartem nikdy neměl problém, např když mě začala blbnout wifi, protože jsem si skřípnul a poničil kabeláž, napsal jsem jim, obratem odpověděli a za 20kc poslali novou, na každý dotaz odpověděli.

Sinosmart na reklamaci přední kamery, reagoval zasláním nové, ale špatně fungující hands free neřeší:( , objednal jsem si jiný mikrofon tak snad si už normálně zavolam

Btw, teď mi psali, že nemají QLED verzi v ČR, tak co bych řekl tomu, kdyby mi poslali z Číny jiný a zaplatili za mě daň... :D

Možná budete překvapený, ale souhlasil sem :D

PavelS: presne toto som už písal, že v CZ sklade nemajú QLED. Každopádne som zvedavý či naozaj za teba zaplatia daň a CLO, lebo tiež by som mal záujem iba verziu s QLED.

Akorat to asi nestihne do konce roku přijít.. takze to clo a dan nekdo budenmuset zaplatít a kdo to zaplatí je otázka.. doufat ze to zaplati prodejce(kdyz nemusí) nvm no jestli na to spolehat

Tjn, tak to by neměl být problém sehnat i tady, co třeba tahle? https://www.ahifi.cz/parkovaci-kamera-pro-mazda-6-ii.html
S couvací kamerou to je také dost pokus-omyl, hledat nejlépe podle zkušenosti kolegy co je spokojen. Já mám zatím třetí, rozdíly byly znatelné ale ani tu nejlepší z nich bych nechválil, natož někomu doporučoval. Ta z ahifi je hrozně drahá, bude ale lepší než kamery z aliku za 10-20Eur ?
U Eononu mám i jejich kameru: https://www.eonon.co.uk/Car-Video/Car-Cameras/A0119.html, při montáži jsem zjistil že u konektoru na kabelu před kamerou mají obráceně samec/samice, takže pokud chci jinou kameru, musím měnit i celou kabeláž :mad:

Bird viev od Sinosmartu je poměrně dobrá, jezdím Praha Beroun mohu ukázat, a z Číny to umí přes Belgii bez cla :)

nenašel jsem jestli rádio Sinosmart automatickou regulaci jasu. Přemýšlím, zda sice lepší qled displej bude sice lépe vidět na slunci ale v noci mi to vypálí vyšší svítivostí ve tmě oči...

Dá se nastavit denní a noční jas, řídí se to buď podle západu slunce nebo v konkrétní čas

Dá se nastavit denní a noční jas, řídí se to buď podle západu slunce nebo v konkrétní čas
Ahoj a jak jsi to nastavil na západ slunce?, ja tam mám úroveň jasu den a noc , ale funguje to úplně zcestně, takže to buď stahuji ručně(cca3-4 kroky) , a nebo tam mám tmavé pozadí - třeba spotify,

Back