Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Na GH po faceliftu s BOSE funguje handsfree absolutně perfektně, … Jako bych byl s volaným ve stejné místnostiMě přijde origo nepoužitelné.
Origo Eonon s ich prislusenstvom. Mne sa vtedy vzdy stazovali, ze ma nerozumeju. Odkedy mam 6ku, nestalo sa mi to ani raz. Jedine pri vyssej rychlosti ako som pisal. Ak to ma Sinosmart lepsie, tak parada. Ale tamto bola tragedia. Preto ma zaujimalo, ci sa to da nejako prepojit a vyuzivat origo mikrofon, aby som netahal dalsi + ci funguje HF tlacitko na volante.Mě přijde origo nepoužitelné. Ten Sinosmart ma zvuk i mikrofon daleko lepší, zatím každý s kým častěji volám mi to potvrdil. Ono také záleží jestli to rádio do 3ky byla kopie nebo original a základní nebo plná výbava, ono plno lidí koupí to laciný radio skladem v ČR a pak říkají jak jsou ty čínský radia nahovno...
No hits: tuner -buď má sinosmart horší prijem a nebo sám neprelaďuje ( z Berouna přijedu do Prahy a musím překliknout frekvenci abych mohl poslouchat to samé radio) ale to je banalita.
Trápí mě to handsfree. S origo rádiem jsem fungoval naprosto bez problémů, ale teď když mám vypnutý motor tak taky dobrý, ale po nastartování mi nikdo nerozumí a snímá to hukot motoru. Otázka jestli není problém v nastavení . Když jsem připnul přibalený mikrofon tak žádná zmena
, mám origo po FL a HF funguje jak píšeZ důvodu vylepšení HF zvuku se u GH na základě SI R063/09 relokoval nový mikrofon TD1166EM0A z palubky nahoru do stropu pomocí kabelu GSY17697X. Změna ve výrobě od VIN *400001 (FL).
Na GH po faceliftu s BOSE funguje handsfree absolutně perfektně, … Jako bych byl s volaným ve stejné místnosti