Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
V pořádku, za ty peníze bych už taky očekával cosi víc - já sem celkem spokojený se svojí za 2,5kStala me 264.45 GBP. ....
Tak ja si klidne postezuju, protoze nakonec za nejakou cenu ocekavam nejakou slusnou funkcionalitu.
Jinak tu MIO MiVue J85 ma muj byvaly kolega a porad na to brbla. Ostatne na Alze ma i svou recenzi ...
- nevyhovuje mi jako dashcamerovi cca 15+15s záznam u Mia, někdy sou ty záběry na dýl a aji když do videa dám kratší část, tak su radši, když si můžu vybrat (vystřihnout) to, co potřebuji.Mne na Xiaomi kamere vyhovovalo prehľadné sťahovanie záznamu do mobilu cez Wifi - dalo sa pred sťahovaním vystrihnúť len zaujímavých 10s a nebolo potrebné ťahať celé 3min video a niekde ho potom strihať, to mi teraz chýba trošku.
- která? tu co jsem měl na test C540 a i jiné, co měli ostatní, tak umí jen 15s před a 15s po stisku zámku (což mi nevyhovuje, ideální ani není zamknutí celého souboru v kterém došlo ke zmáčknutí, protože se může stát, že začne nová sekvence, nejideálnější je zamknout soubor ve kterém došlo ke stisku/nehodě a soubor před i po).MioMiVue majú možnosť nastavenia dĺžky videosekvencií na 1,3,5 min.
Nie je to tak v dashcam-och iných značiek ?!
- ideální.. taky to tak dělám, odkaz?Ja vyberám 3. možnosť,
Kameru v aute pripojim cez USB do tabletu (do NB) kamera funguje, ako USB flash.
V manager software od Mio, vyhľadám sekveneciu podľa dátumu, presného času,
Sekevenciu 1min videa skrátim, alebo ponechám celú (103MB), a click na youtube tlačítko.
No a celý svet sa ihneď môže pokochať na videu, na ktorom blbý chodec s telefónom na uchu, mi beží na červenú pod auto.
Áno, je na tých video sekvenciách vidieť všetko podstatné a dôležité.1min/103mb - necelý 2MB/s datový tok... Tam je něco vidět?
To je 16 Mbps, takže cca Blu-Ray.1min/103mb - necelý 2MB/s datový tok... Tam je něco vidět?
Reaguji v tom smyslu, že pro 1080p30 je to dostatečný bitrate (60 s při 103 MB = 1,72 MB/s = 13,76 Mbps). Skylink DVB-S2 má na ČT Sport HD cca 10 Mbps při 1080i50 (tak je i odbavován z Kavek). iVysílání archivuje 1080p25 při 6 Mbps.@shr3k obávám se že se to uvádí v MB, ne v Mb. Samozřejmě oba máme tu hodnotu správně
Mio má nastavenou docela velkou kompresi proto tak malá velikist. Já mam na kameře při fhd/60 velikost souboru cca 1GB datovej tok tam je okolo 16MB/s u vyššího už byla kvalita stejná, ale je to 6 let stará kamera
Nebo taky jaký DSP jednočip na komprimaci použil.Protože chyba není v novým kodrku ale v tom co provedl s nastavením výrobce kamery.
S ohledem na to, jak pracují h264/h265 záleží na tom, jak jsou vkládány jednotlivé typy snímků, jaká je segmentace, vektorizace a jiné záležitosti, definitivně to není pravidlem, možná tak u nějakého bezeztrátového nebo DV (MJPEG) kodeku.Je to jen víc pořízených obrázků za sekundu a s tím spojenej dvojnasobnej datovej tok.