- 2 675
To asi nebude jen tak ... po koupi BlackVue do Mazdy jsem to mel jeste par mesicu doma na stole. Zrovna v techto teplotach bez garaze se mi nechce chodit ven do auta ladit kameru. Ale aspon muzu rict, ze uz ji mam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To asi nebude jen tak ... po koupi BlackVue do Mazdy jsem to mel jeste par mesicu doma na stole. Zrovna v techto teplotach bez garaze se mi nechce chodit ven do auta ladit kameru. Ale aspon muzu rict, ze uz ji mam
Upřímně, já se ani nedokopal k přehození mini 0806, co mám ze staré šestky, do nového auta a to je přes rok a půl staré.![]()
Na silnici možná ne, ale u pojišťovny, občas u pčr a nebo u soudu už zachránit umí a to si myslím, že kolikrát stačí..Kamera Te na silnici stejne nezachrani.
Ak preferuješ, zastávaš taký prístup, ako píšeš, de-facto , si už ani mazdu nemal kupovať . . .Ja to vidím zas tak že když za defakto stejný peníze můžu mít to nejlepší tak proč to nevzít, než platit stejně za dnes už zastaralou technologii![]()
Stala me 264.45 GBP. Bylo to jeste s hardwire kablikem (ktery by nejspis nebyl uplne potreba) a polarizacnim filtrem. Nejlevnejsi to nebylo, ale ja sel cestou mensiho odporu. Pokud bude fungovat, tak mi to vubec srdce netrha. Objednano ve stredu, pak mi teda na den zablokoval Amazon ucet, takze v podstate ve ctvrtek a dorazila nasledujici utery DPDckem. Takze nejake debaty o tom, co je/neni skladem me teda take nechavaji v kliduMyslím, žes neudělal chybuna kolik přišla?
Tak ja si klidne postezuju, protoze nakonec za nejakou cenu ocekavam nejakou slusnou funkcionalitu.Myslím, že o 1-2 roky tu budeme môcť čítať X sťažností od Ter Leeloo II o problémoch jeho dashcam-u a -0-(nula) sťažností od Vitus-a.
Tak ja si klidne postezuju, protoze nakonec za nejakou cenu ocekavam nejakou slusnou funkcionalitu.
Jinak tu MIO MiVue J85 ma muj byvaly kolega a porad na to brbla. Ostatne na Alze ma i svou recenzi ... s jednou hvezdickou jako firma z Prahy z 14.09.2019. Ale je to presne o tech ocekavanich. Takze nakonec me vlastne take odrazuje.
MioMiVue majú možnosť nastavenia dĺžky videosekvencií na 1,3,5 min.Mne na Xiaomi kamere vyhovovalo prehľadné sťahovanie záznamu do mobilu cez Wifi - dalo sa pred sťahovaním vystrihnúť len zaujímavých 10s a nebolo potrebné ťahať celé 3min video a niekde ho potom strihať, to mi teraz chýba trošku.