brnenska.odchytova
výkonný člen KLANu
- 230
"DAB211 za 1300." - ta používá ambarella chip, kterej je jeden z těch lepších (mini0806 má a7, tenhle má a12), ale podařilo se mi najít teda jen za 80$ = což je asi 1900,- a nenašel sem svůj oblíbený test video v noci v lese (tzn. bez okolního světla, kde třeba truecam brutálně selhal)
"Za mě jednoznačně v tomto pořadí
- Rove Stealth 4K
- DAB211
- Viofo A129 Pro Duo (když chceš 2 kamery)"
-> díky za tip, určitě se na ně kouknu a třeba zkusím sehnat na porovnání, jen zrovna sou to kamery cenově jinde, těm 1690,- se blíží jen ta Dab211, zbytek je skoro 1x tak drahej.
Nesnažím se tvrdit, že ta Mio je nej kamera, jen mě docela příjemně překvapila, že za tu cenu poskytuje dobrej obraz jak ve dne, tak hlavně v noci, kde si s tím plno kamer neporadí.
Jinak obraz je potřeba srovnávat s tím, kterej je ve videu, případně na yt a ne s tím, co máte v PC - (yt ty videa komprimuje, proto vždy bude ten obraz o něco horší než je v reálu).
"Za mě jednoznačně v tomto pořadí
- Rove Stealth 4K
- DAB211
- Viofo A129 Pro Duo (když chceš 2 kamery)"
-> díky za tip, určitě se na ně kouknu a třeba zkusím sehnat na porovnání, jen zrovna sou to kamery cenově jinde, těm 1690,- se blíží jen ta Dab211, zbytek je skoro 1x tak drahej.
Nesnažím se tvrdit, že ta Mio je nej kamera, jen mě docela příjemně překvapila, že za tu cenu poskytuje dobrej obraz jak ve dne, tak hlavně v noci, kde si s tím plno kamer neporadí.
Jinak obraz je potřeba srovnávat s tím, kterej je ve videu, případně na yt a ne s tím, co máte v PC - (yt ty videa komprimuje, proto vždy bude ten obraz o něco horší než je v reálu).