• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

On board kamery a vše kolem nich

Máš autokameru?

• Celkem voličů
    216
70mai bude mít v září novou A800...

Odesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk
Taky jsem se na to dival, nevim co si o tom myslet. Na prvni pohled to za ty penize vypada super. Ale vadi mi, ze nikde nemaji zverejneny zadny videa z testovacich jist. Zaroven je zajimavy, ze nemaji v parametrech specifikovano, kolik to zvlada fps a jaka vsechna rozliseni to umi.

Porad se nemuzu rozhoupat, jesli ji vzit nebo ne...

Vždy je lepšie počkať na reálne videá v rôznych svetelných podmienkach od skutočných užívateľov = nie propagačné materiály.

Druhá možnosť je kúpiť ju cez internet, prilepiť nejak zľahka izolepou, vyskúšať a vrátiť do 14 dní bez známok používania.

co nejlepšího dneska koupit za cca 1500-2000 kč a jaké máte zkušenosti s tím jak drží přísavka ( držák ) na skle ?

co test to originál

ale do 2000 kč to bude asi 70mai Pro

Právě, úkol zněl jasně...

Odesláno z mého MI 9 pomocí Tapatalk

Vypada dobre, ale kdybych dnes kupoval kameru, chtel bych takovou co podporuje h.265. Zejmena kdyz podporuje sd-kartu jen do 64GB, a chcel bych nahravat 2x fullHD. Jo, a jeste jedna vec: vyhnul bych se kameram, co maji v sobe baterii, a bral radsi takovou co ma jako zalozni napajeni kondenzator...

Mám doma podobnou (čína) a nevyhovuje mi, rozptyluje mě v zrcátku ten čtvereček kde je displej (i když je vypnutý tak trošku vidět je a ruší mě to). Je prakticky nová, kdyby ji někdo chtěl, vyzkouším jestli je v pořádku a pokud ano, můžu za levný peníz přenechat. Použil jsem ji jednou na zkoušku (zadní kamerku jsem neinstaloval, ale zkoušel jen tak připojit) a jednou ji zkusil kolega (tomu se líbila, ale stínila mu senzor světel který měl bůhvíproč v zrcátku na vnitřní straně).

Ja mam true cam ,myslim A5S nebo jak se to jmenuje a mam taky nejake problemy...Sice ne to co ty popisujes ale sem tam se stane kdyz nastartuju a jedu tak vidim ze kamera nenahrava a jen se tam toci dookola kolecka a nesviti cervena tecka vlevo nahore...Tak to zkusim resetovat a znovu nahodit a bud se to povede nebo ne...Kolikrat tenhle ukon musim udelat aspon 5krat aby zase zacala nahravat...:( Docela me to sere,priste uz bych zvolil asi jinaci znacku. Pritom tahle ma dost dobre reference...
Ahoj, sice pozdě, dneska už nestihnu projít všechny příspěvky zde ale moje zkušenosti. Tátovi jsme taky kupovali Truecam A5s a chová se to úplně stejně. Co pomůže je jednou asi za půl roku přeformátovat kartu a přehrát FW v kameře. S PC věc na cca 20 minut když jsi pomalý. Mysleli jsme si, že to je jen špatný kus, ale jak si to tu tak čtu, tak mi to příjde že to je špatná značka. Jaký top výrobce by zákazníkovi řekl: "víme že v tom máme chybu, prostě to co chvilku restartujte a ono to bude fungovat......." :D. To mi příjde jako výsměch. Nemluvě o tom, že ty články co tu čtu o tomhle chování jsou z roku 2017 a teď je 2020..... asi nejsou schopní něco opravit.

Pěkné, možná ji taky koupím. Kudy vedes kabel? Kolem okna?
Ano, kolem okna a v krytu sloupku do pojistek u levé nohy. S čínským firmware umí parking monitoring a timelaps nahrávání. K tomu je ale třeba hardwire kabel. Firmware lze nahrát i na klasickou international verzi. Držák na zrcátko jsem koupil normálně na aliexpresu.

Odesláno z mého Redmi 5 Plus pomocí Tapatalk

Poslední úprava:
Ano, kolem okna a v krytu sloupku do pojistek u levé nohy. S čínským firmware umí parking monitoring a timelaps nahrávání. K tomu je ale třeba hardwire kabel. Firmware lze nahrát i na klasickou international verzi. Držák na zrcátko jsem koupil normálně na aliexpresu.

Tak mě tak napadá, jestli to nemám tažené blbě, kvůli bočnímu airbagu.

Tak mě tak napadá, jestli to nemám tažené blbě, kvůli bočnímu airbagu.

mám to tažené taky sloupkem, ale musíš mít ten kabel mimo airbag a přichycený, aby ti nespadl před airbag ;)

Back