• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

On board kamery a vše kolem nich

Máš autokameru?

• Celkem voličů
    216
Zdravím pánové, pokukuji po autokameře Mio MiVue 792 WIFI Pro, má někdo nějakou zkušenost nebo se dá doporučit něco lepšího kolem této sumy?

Nevěděl jsem, že je tady i toto téma , tak se dodatečně podělím.
Mám dva roky CEL-TEC M6 DUAL, která se už nevyrábí, ale v CEL-TECu mají nástupce, bude to obdobné.
Radši jsem koupil v ČR kvůli záruce.
Jediný problém je, že jednou za rok musím naformátovat SD kartu, když to začne blbnout. Ale jinak v průběhu jízdy bezproblémově nahrává,
jak z přední kamery, tak i ze zadní.
Ostatní funkce (hlídání pohybu okolí zaparkovaného vozidla, slepý úhel...) nevyužívám, takže nevím jak fungují.

Mio MiVue 792 WIFI Pro
Mio není špatná volba, ještě bych v té cenové kouknul na Viofo A129, ale Mio nebude chyba :)

Nevěděl jsem, že je tady i toto téma , tak se dodatečně podělím.
Mám dva roky CEL-TEC M6 DUAL, která se už nevyrábí, ale v CEL-TECu mají nástupce, bude to obdobné.
Radši jsem koupil v ČR kvůli záruce.
Jediný problém je, že jednou za rok musím naformátovat SD kartu, když to začne blbnout. Ale jinak v průběhu jízdy bezproblémově nahrává,
jak z přední kamery, tak i ze zadní.
Ostatní funkce (hlídání pohybu okolí zaparkovaného vozidla, slepý úhel...) nevyužívám, takže nevím jak fungují.
Jak natáčí v noci ve tmě mimo světla lamp (les, dálnic)? Je obraz použitelnej?

Zdravím všechny, mám už delší čas Dash cam Pro s GPS modulem od 70mai z AliExpresu. Z Polska do 7 dnů na Zásilkovně. Vysoké rozlišení, kvalitní záznam, parkovací mód a nastavení z aplikace. Mimo jiné hlídání jízdního pruhu, vzdálenost od vozidla vpředu a hlasové info o zaspání na semaforu. Automatický záznam při nastartování, foto na hlasový povel.
Zatím velká spokojenost.

Tak som objednal 70mai Dash cam pro z Ali aj s SD kartou, GPS, hlasove povely z polskeho skladu za 59 euro. Kto chce kvalitnejsi zaznam vo vyssej rychlosti a v noci musi objednat Viofo a119 V3, ma uz fakt pekne videa, v noci za jazdy cita spz dost ostro, v tejto specifikacii s kartou a gps okolo 100 euro, s hw kitom 110euro.

Na 70mai Dashcam Pro budu tento rok také přecházet. V současnosti používám Yi Mirror Dashcam. Zadní kamera stojí za prd, ale něco natočí. Jde mi hlavně o ostřejší snímky v noci. ?

Tak 70mai pro nainštalovaná za 10 min podľa youtubu (moja prvá kamera). Všetko fajn, z Aliexpressu to prišlo z PL skladu za 2 pracovne dni a vikend, kvalita videa fajn za tú cenu. Moja otázka je, čo robiť ak mi napájanie kamery (ale aj mobilu cez usb napríklad) v aute stále šumí do reprakov v prípade, že mám pustenu hudbu cez AUX? Mám GH, AUX konektor a zapaľovač je vedľa seba v lakťovej opierke, robí to aj zapaľovač v stredovom tuneli.

Leda galvanickej oddělovač signálu (speciální trafíčko 1:1)

Moja otázka je, čo robiť ak mi napájanie kamery (ale aj mobilu cez usb napríklad) v aute stále šumí do reprakov v prípade, že mám pustenu hudbu cez AUX? Mám GH, AUX konektor a zapaľovač je vedľa seba v lakťovej opierke, robí to aj zapaľovač v stredovom tuneli.
Já to řeším pouštěním hudby z CD...

Tak CD bola technológia v roku 2000 :) Objednal som ten Ground loop isolator

Já to řeším pouštěním hudby z CD...
To jsou ti dnešní mladí, mixy na kazetách už nejsou in? ?

Osobně mám natažen 12V kabel z pojistkovny do stropu, zde mám vytažené mínus na šroubku v kastli. Píchnuté do čajna konvertoru 12V na 5V a za zrcátkem v tom plastovém rámečku se senzorem na sklo mám dvě USB zástrčky. Krátký zahnutý kabel do kamery a je vyřešeno. Když koupím novou kameru s jiným napájecím konektorem, jen vyměním kablík a nic složitě natahovat nemusím. Až tedy na kabel od zadní kameru. ?

To jsou ti dnešní mladí, mixy na kazetách už nejsou in? ?

Osobně mám natažen 12V kabel z pojistkovny do stropu, zde mám vytažené mínus na šroubku v kastli. Píchnuté do čajna konvertoru 12V na 5V a za zrcátkem v tom plastovém rámečku se senzorem na sklo mám dvě USB zástrčky. Krátký zahnutý kabel do kamery a je vyřešeno. Když koupím novou kameru s jiným napájecím konektorem, jen vyměním kablík a nic složitě natahovat nemusím. Až tedy na kabel od zadní kameru. ?
kazety sem vozil v předchozím autě (tak 4 roky zpátky, možná 5) :D

Tak dneska nainstalovaná 70mai Dash cam pro z alíka, zapojit sem nechával v servisu v Liberci, ne že bych to asi sám nezvládl, ale auto je v záruce tak proč dráždit hada bosou nohou

70mai Dash Cam pro po 10 dňoch užívania, nieje moc kompatibilná pri prepojení s PC priamo z kamery, nezobrazí zariadenie ani storage device, jedine vybrať SD kartu a do čítačky kariet. Lenže po každom vybratí karty z kamery a následnom vrátení požaduje formátovanie, tj. stratu všetkých súborov. 70mai appka funguje, ale nie s modelom Dash Cam pro. Netuším ako updatovat firmware, cez aplikáciu to nejde. Inak kvalita videa super za tú cenu.

Back