- 229
Já to tak mám.. ke kabelům pod airbagemSi ho přidělal k tomu svazku kabelů co je pod airbagem?
Odesláno z mého Redmi 5 Plus pomocí Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já to tak mám.. ke kabelům pod airbagemSi ho přidělal k tomu svazku kabelů co je pod airbagem?
Já to tak mám.. ke kabelům pod airbagem
jj,dělal mi to @Max6 a je to přichycené vazačema k tomu svazku kabelůSi ho přidělal k tomu svazku kabelů co je pod airbagem?
Mio není špatná volba, ještě bych v té cenové kouknul na Viofo A129, ale Mio nebude chybaMio MiVue 792 WIFI Pro
Jak natáčí v noci ve tmě mimo světla lamp (les, dálnic)? Je obraz použitelnej?Nevěděl jsem, že je tady i toto téma , tak se dodatečně podělím.
Mám dva roky CEL-TEC M6 DUAL, která se už nevyrábí, ale v CEL-TECu mají nástupce, bude to obdobné.
Radši jsem koupil v ČR kvůli záruce.
Jediný problém je, že jednou za rok musím naformátovat SD kartu, když to začne blbnout. Ale jinak v průběhu jízdy bezproblémově nahrává,
jak z přední kamery, tak i ze zadní.
Ostatní funkce (hlídání pohybu okolí zaparkovaného vozidla, slepý úhel...) nevyužívám, takže nevím jak fungují.
Já to řeším pouštěním hudby z CD...Moja otázka je, čo robiť ak mi napájanie kamery (ale aj mobilu cez usb napríklad) v aute stále šumí do reprakov v prípade, že mám pustenu hudbu cez AUX? Mám GH, AUX konektor a zapaľovač je vedľa seba v lakťovej opierke, robí to aj zapaľovač v stredovom tuneli.
já to zatím vždy řešil úspěšně tímto připojením https://www.bmshop.eu/p/menic-napeti-12-24-5v-2-5a-mini-usbObjednal som ten Ground loop isolator
To jsou ti dnešní mladí, mixy na kazetách už nejsou in? ?Já to řeším pouštěním hudby z CD...
kazety sem vozil v předchozím autě (tak 4 roky zpátky, možná 5)To jsou ti dnešní mladí, mixy na kazetách už nejsou in? ?
Osobně mám natažen 12V kabel z pojistkovny do stropu, zde mám vytažené mínus na šroubku v kastli. Píchnuté do čajna konvertoru 12V na 5V a za zrcátkem v tom plastovém rámečku se senzorem na sklo mám dvě USB zástrčky. Krátký zahnutý kabel do kamery a je vyřešeno. Když koupím novou kameru s jiným napájecím konektorem, jen vyměním kablík a nic složitě natahovat nemusím. Až tedy na kabel od zadní kameru. ?