Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Poruba (Pustkovec)@Jera - kdepak bychom našli tebe?
Nenašel jsem.. Zkus přímo odkazKlucí něco plánují teď v Ostravě. Pro ty co netuší -> Facebook -> MAZDA - Moravia unit
Neparkujes v technolog.parku?Poruba (Pustkovec)
Nene tam neparkuji, to asi nebudu já viděl jsem tu poblíž taky jednu bílou mazdu3 BNNenašel jsem.. Zkus přímo odkaz
Neparkujes v technolog.parku?
Nebudete chtít někdo podložky pod rz mazdaklan a případně ještě něco od Naturala např. ledky? Že bychom to vzali hromadně
Nenašel jsem.. Zkus přímo odkaz
Neparkujes v technolog.parku?
Nebudete chtít někdo podložky pod rz mazdaklan a případně ještě něco od Naturala např. ledky? Že bychom to vzali hromadně
Jj byl jsem umejt Auto ale nějak jsem tě nezaregistroval,@NIN SHIRO Něco mělo proběhnout, viz. výše. BTW, nepotkali jsme se náhodou v sobotu dopoledne na Místecké v Ostravě? Odbočoval jsi k Makru.
Ahoj domluvili jste se nějak?Nazdárek, líbí se mi nápad našich Pražáků, co se tak sejit na e-motionu, projet motokáry ať dostaneme ven trošku adrenalinu? Dá se tam pak i posedět, testy nevím teď jak řeší :/ byl by zájem?
Zájem byl prachbídný kromě Petra se nikdo neozval ani jo nebo ne ale to se stává, klasikaAhoj domluvili jste se nějak?