- 864
Tak, ono tady na tom Ostravsku je nějaké mrtvo.. Někdo to tu musí rozhýbat ?Katko, tebe to srazování chytlo.??Hodně akční.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak, ono tady na tom Ostravsku je nějaké mrtvo.. Někdo to tu musí rozhýbat ?Katko, tebe to srazování chytlo.??Hodně akční.?
Více takových.?Tak, ono tady na tom Ostravsku je nějaké mrtvo.. Někdo to tu musí rozhýbat ?
To abychom se teda taky sešli na tom AntonínkuVíce takových.?
To jako na pouť??Já tam byl 14 dnů na zpět.Hezké místo.Mazdy by se tam pěkně vyjímaly.?Ale to by chtělo až tak z jara.To abychom se teda taky sešli na tom Antonínku
Koukám na google, tam je to opravdu hezké ??To jako na pouť??Já tam byl 14 dnů na zpět.Hezké místo.Mazdy by se tam pěkně vyjímaly.?Ale to by chtělo až tak z jara.
Koukám na google, tam je to opravdu hezké ??
Pouti bych se raději vyhnul, to tam nebude moc kde zaparkovatTo jako na pouť??Já tam byl 14 dnů na zpět.Hezké místo.Mazdy by se tam pěkně vyjímaly.?Ale to by chtělo až tak z jara.
Jsem taky pro, víkendy mám zatím volné všechny krom příštího. Potom to už je kdo dřív příjde ten dřív.... (rodina nebo mazda )Co se ještě někdy před koncem roku sejít? ?
Můžeme někde v Ostravě, ta je celkem dobře dostupná asi pro všechny. A pokud někdo víte, že máte nějaký volný víkend, klidně sem s návrhy.. ?
Když jsem to zkusil já dostal jsem 3 odpovědi držím palce ale už teď vidím, že to chtělo ženu pro více odpovědíTak, ono tady na tom Ostravsku je nějaké mrtvo.. Někdo to tu musí rozhýbat ?
A to jsme to tu ještě s @HHBota zakecali, a je mi jasné, že málo kdo se bude dívat na pár stránek zpět.. ?Jsem taky pro, víkendy mám zatím volné všechny krom příštího. Potom to už je kdo dřív příjde ten dřív.... (rodina nebo mazda )
Když jsem to zkusil já dostal jsem 3 odpovědi držím palce ale už teď vidím, že to chtělo ženu pro více odpovědí
No, speciálně ty s tím časem.. ? Nevím, jak se ti trefit do termínu ?Nálada by byla, teď ještě čas ?
Tak buď čas mít budu a přijedu nebo budu mít zase smůlu ? na mě se bohužel moc hledět nedá protože většinou vím jestli budu o vikendu doma až ve čtvrtek. Ale nechal bych termín alespoň až budeme mít přezuto na letní ?No, speciálně ty s tím časem.. ? Nevím, jak se ti trefit do termínu ?
Já vím, s tebou je těžké pořízení ?Tak buď čas mít budu a přijedu nebo budu mít zase smůlu ? na mě se bohužel moc hledět nedá protože většinou vím jestli budu o vikendu doma až ve čtvrtek. Ale nechal bych termín alespoň až budeme mít přezuto na letní ?