- 895
Já čekám, až bude auto pojízdné a hned něco naplánujeme, žádné obavy 😂Hoj, tak jsem koukal, zda se něco neděje, když je tady skoro jaro... Loňský příspěvek od @Katka_S se na letošek taky hodí. 😁
A není to jen, že už mám obuté letňáky... 🙄
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já čekám, až bude auto pojízdné a hned něco naplánujeme, žádné obavy 😂Hoj, tak jsem koukal, zda se něco neděje, když je tady skoro jaro... Loňský příspěvek od @Katka_S se na letošek taky hodí. 😁
A není to jen, že už mám obuté letňáky... 🙄
Já čekám, až bude auto pojízdné a hned něco naplánujeme, žádné obavy 😂
A bude to ještě letos? 🤔😅 Jak tě znám, tak je auto rozebrání do šroubku, ne? 🙈Já čekám, až bude auto pojízdné a hned něco naplánujeme, žádné obavy 😂
Věřím, že Katka zvládne letos uspořádat alespoň tři srazy,ne-li víc.Do konce roku ještě daleko.😂A bude to ještě letos? 🤔😅 Jak tě znám, tak je auto rozebrání do šroubku, ne? 🙈
Neee, spíš odbzdušňování je celkem očistec, tři dny je*acky, aby člověk přišel na to, že vlastně netěsní odvzdusnovaci šroub, ani ten náhradní, a mohl začít znovu 😂 vzdali jsme to a v pondělí servis 😂A bude to ještě letos? 🤔😅 Jak tě znám, tak je auto rozebrání do šroubku, ne? 🙈
😛 Ano, standardní Murphyho zákon... Ale odvzdusnovani brzd bych asi nechal na servis tak či tak 🤔Neee, spíš odbzdušňování je celkem očistec, tři dny je*acky, aby člověk přišel na to, že vlastně netěsní odvzdusnovaci šroub, ani ten náhradní, a mohl začít znovu 😂 vzdali jsme to a v pondělí servis 😂
Ahoj, děkuji za nabídku, ale hlavně to potřebuji bez toho střešního okna... tam škrtám hlavou o strop a chtěl bych vyzkoušet, jak by to vypadalo bez šibru..Ahoj, tvoji specifikaci nesplňuji. Ale kdyby ti to pomohlo tak 2018 před FL v kůži se šibrem. Slezska.
Tyjo kolik měříš? Já mám 190 cm a nemám problém v trojce 😀Ahoj, děkuji za nabídku, ale hlavně to potřebuji bez toho střešního okna... tam škrtám hlavou o strop a chtěl bych vyzkoušet, jak by to vypadalo bez šibru..
Mám
Klidně se můžeme domluvit, ale mám taky 193a vlezu se.
Sice je to na knap, pořád je poněkud horší rozhled do okolí tím, že je to tak vysoko, ale kousek mezi střechou a kšticí zbývá![]()
👋😀Zdravím Ostraváky 🙋🏼♀️
ahoj, můžeš se s Ostraváky pozdravit i osobně https://www.mazdaklan.cz/threads/sraz-ostrava-23-6-2024.7660/Zdravím Ostraváky 🙋🏼♀️
Tak třeba někdy na srazu... Máme stejné auta 😀Ahoj ostraváci, jsem tu nový a mám červenou mazdu sedan rok 22. Jsem z Poruby kousek od Tesco Třebovice a mam spz 9c4
Zobrazit přílohu 52167