- 864
Já čekám, až bude auto pojízdné a hned něco naplánujeme, žádné obavy 😂Hoj, tak jsem koukal, zda se něco neděje, když je tady skoro jaro... Loňský příspěvek od @Katka_S se na letošek taky hodí. 😁
A není to jen, že už mám obuté letňáky... 🙄
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Já čekám, až bude auto pojízdné a hned něco naplánujeme, žádné obavy 😂Hoj, tak jsem koukal, zda se něco neděje, když je tady skoro jaro... Loňský příspěvek od @Katka_S se na letošek taky hodí. 😁
A není to jen, že už mám obuté letňáky... 🙄
Já čekám, až bude auto pojízdné a hned něco naplánujeme, žádné obavy 😂
A bude to ještě letos? 🤔😅 Jak tě znám, tak je auto rozebrání do šroubku, ne? 🙈Já čekám, až bude auto pojízdné a hned něco naplánujeme, žádné obavy 😂
Věřím, že Katka zvládne letos uspořádat alespoň tři srazy,ne-li víc.Do konce roku ještě daleko.😂A bude to ještě letos? 🤔😅 Jak tě znám, tak je auto rozebrání do šroubku, ne? 🙈
Neee, spíš odbzdušňování je celkem očistec, tři dny je*acky, aby člověk přišel na to, že vlastně netěsní odvzdusnovaci šroub, ani ten náhradní, a mohl začít znovu 😂 vzdali jsme to a v pondělí servis 😂A bude to ještě letos? 🤔😅 Jak tě znám, tak je auto rozebrání do šroubku, ne? 🙈
😛 Ano, standardní Murphyho zákon... Ale odvzdusnovani brzd bych asi nechal na servis tak či tak 🤔Neee, spíš odbzdušňování je celkem očistec, tři dny je*acky, aby člověk přišel na to, že vlastně netěsní odvzdusnovaci šroub, ani ten náhradní, a mohl začít znovu 😂 vzdali jsme to a v pondělí servis 😂
Ahoj, děkuji za nabídku, ale hlavně to potřebuji bez toho střešního okna... tam škrtám hlavou o strop a chtěl bych vyzkoušet, jak by to vypadalo bez šibru..Ahoj, tvoji specifikaci nesplňuji. Ale kdyby ti to pomohlo tak 2018 před FL v kůži se šibrem. Slezska.
Tyjo kolik měříš? Já mám 190 cm a nemám problém v trojce 😀Ahoj, děkuji za nabídku, ale hlavně to potřebuji bez toho střešního okna... tam škrtám hlavou o strop a chtěl bych vyzkoušet, jak by to vypadalo bez šibru..
Mám
Klidně se můžeme domluvit, ale mám taky 193 a vlezu se.
Sice je to na knap, pořád je poněkud horší rozhled do okolí tím, že je to tak vysoko, ale kousek mezi střechou a kšticí zbývá
👋😀Zdravím Ostraváky 🙋🏼♀️
ahoj, můžeš se s Ostraváky pozdravit i osobně https://www.mazdaklan.cz/threads/sraz-ostrava-23-6-2024.7660/Zdravím Ostraváky 🙋🏼♀️
Tak třeba někdy na srazu... Máme stejné auta 😀Ahoj ostraváci, jsem tu nový a mám červenou mazdu sedan rok 22. Jsem z Poruby kousek od Tesco Třebovice a mam spz 9c4
Zobrazit přílohu 52167