• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Skupina Ostrava a okolí

Já taky ne ale občas vídávám ty stejné mazdy v Porubě, někdo sídlí u oblouku, někdo zase na mongolské,..klaňácke rámečky mám ale manželka mi oznámila že se ji líbí víc Mazda Wágnerová Tábor :D
No ja se ted presunul z oblouku na belsky les, takze me tam uz nepotkas. Me u prace parkuji pravidelne 2 orameckovane mazdy, jedna bila M6 wagon a druha seda cx5. Obcas potkam Kačku na rudne ale to je tak vse no.

Ja taky rámečky nevozím. Nelibi se mi to. A kazí to celkový dojem😉 ale myslim ze moje auto je lehce identifikovatelné. Ale nejvíc se pohybuju FM a okoli

No ja se ted presunul z oblouku na belsky les, takze me tam uz nepotkas. Me u prace parkuji pravidelne 2 orameckovane mazdy, jedna bila M6 wagon a druha seda cx5. Obcas potkam Kačku na rudne ale to je tak vse no.
no tak pozor, semtam se srazíme u Globu nebo SC Fajne :cool:

Back