• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

Skupina Ostrava a okolí

Mám takovou prosbu nenašel by se někdo zkušený kdo by se kouknul a poradil co třeba udělat byl bych rád za každou radu děkuji

Díky moc akorát bych v začátcích potřeboval nějakou radu než něco zanedbám

Díky moc akorát bych v začátcích potřeboval nějakou radu než něco zanedbám
Olej filtry max. po 10tis. km nebo rok, otázka kolik má najeto, nechat zkontrolovat řetěz rozvodový? Určitě nechat doplnit a vyčistit klimu min. 1 za rok a používat ji i v zimě, ochrana podvozku je otázkou, záleží v jakém je stavu, to je spíš na posouzení serviska...

Mám takovou prosbu nenašel by se někdo zkušený kdo by se kouknul a poradil co třeba udělat byl bych rád za každou radu děkuji
Pokud chcete,můžete za mnou přijet do Staré Bělé,mám montážní jámu,můžeme zkouknout spodek a celkový stav.Jen tento týden dopoledne.

Olej filtry max. po 10tis. km nebo rok, otázka kolik má najeto, nechat zkontrolovat řetěz rozvodový? Určitě nechat doplnit a vyčistit klimu min. 1 za rok a používat ji i v zimě, ochrana podvozku je otázkou, záleží v jakém je stavu, to je spíš na posouzení serviska...

Pokud chcete,můžete za mnou přijet do Staré Bělé,mám montážní jámu,můžeme zkouknout spodek a celkový stav.Jen tento týden dopoledne.
Míro děkuji ale dopoledne to nedám jsem v práci když by se našla jiná alternativa tak budu jen rád

Back