Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj, a co máš konkrétně za Mazdici?Zdravím všechny a rád se připojím k Ostravě poprvé vlastním Mazdu sice starší kousek tak snad zapadnu mezi Vás
Mazda 6 GH 2.0 benzín 2010Ahoj, a co máš konkrétně za Mazdici?
Jeee, to je ještě mladiceMazda 6 GH 2.0 benzín 2010
Proti mě určitěJeee, to je ještě mladice
Jee, tuhle jsem měl jako liftback, a spokojenost... Věřím, že budeš i ty.Mazda 6 GH 2.0 benzín 2010
Díky moc akorát bych v začátcích potřeboval nějakou radu než něco zanedbámJee, tuhle jsem měl jako liftback, a spokojenost... Věřím, že budeš i ty.
Díky moc akorát bych v začátcích potřeboval nějakou radu než něco zanedbám
Olej filtry max. po 10tis. km nebo rok, otázka kolik má najeto, nechat zkontrolovat řetěz rozvodový? Určitě nechat doplnit a vyčistit klimu min. 1 za rok a používat ji i v zimě, ochrana podvozku je otázkou, záleží v jakém je stavu, to je spíš na posouzení serviska...Díky moc akorát bych v začátcích potřeboval nějakou radu než něco zanedbám
Pokud chcete,můžete za mnou přijet do Staré Bělé,mám montážní jámu,můžeme zkouknout spodek a celkový stav.Jen tento týden dopoledne.Mám takovou prosbu nenašel by se někdo zkušený kdo by se kouknul a poradil co třeba udělat byl bych rád za každou radu děkuji
Olej filtry max. po 10tis. km nebo rok, otázka kolik má najeto, nechat zkontrolovat řetěz rozvodový? Určitě nechat doplnit a vyčistit klimu min. 1 za rok a používat ji i v zimě, ochrana podvozku je otázkou, záleží v jakém je stavu, to je spíš na posouzení serviska...
Míro děkuji ale dopoledne to nedám jsem v práci když by se našla jiná alternativa tak budu jen rádPokud chcete,můžete za mnou přijet do Staré Bělé,mám montážní jámu,můžeme zkouknout spodek a celkový stav.Jen tento týden dopoledne.
Zkusím pokud mi dá dovolenou tak bych mohl i dopoledneTak jedině čtvrtek odpoledne.
Dopisujme si přes SZ.Zkusím pokud mi dá dovolenou tak bych mohl i dopoledne