Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Není co testovat, budeš maximálně spokojen viz. příspěvky na předchozích stranáchTak já budu testovat tyto Dunlop
Tak já jsem měl Nexen NFera Su1 a najel jsem na nich přes 60000km možná i více a nemůžu na ně říct půl slova. A letos do nich půjdu znovu.
Spíš je otázkou co máš za kola. 225/45 18 je originální rozměr, takže na originálních ráfcích opravdu neškrtneš a nepolezou..Ahoj, co se týká těchto pneu, jak je na tom šířka?
Zvažuju totiž mezi Barum 225/45 R18 95Y TL XL FR Bravuris 3HM
Ty budou trvdy a hlucny.. uz dle te specifikace, tak pak pls napis.. jaka je provozni spokojenost..dikTak já si letos pořídil, je to z dílny Hankook. Tak uvidím.
Oka dikyNajeto cca 40km a hlučnost nepozoruji, oproti zimním Continental je to tišší a XL jsem měl vždy a tvrdé to není. Až najedu tak 500km, tak mám svůj úsek, kde je vyzkouším na hraně.
Můžu jen doporučit,mám je na CX-3.Opravdu výborně fungující zimni gumy, jsou naprosto tichounké...směle do nichNezkoušel někdo toto na Mazdě cx3?
KLEBER KRISALP HP3 XL 215/60 R16 H 99
Minimum prodejců uvádí datum výroby