Floyd
výkonný člen KLANu
- 168
U mě letos půjdou poprvé na Mazdu jako takovou Konkrétně CX-3Mam ich aj na M6 a tento rok idu prvy krat aj na CX5. Zatial spokojnost.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
U mě letos půjdou poprvé na Mazdu jako takovou Konkrétně CX-3Mam ich aj na M6 a tento rok idu prvy krat aj na CX5. Zatial spokojnost.
Snad nějaký budeDnes prezuté na zimné Continental WinterContact TS850P - 215/50 R17 95V XL FR.
Musím povedať, že oproti letným Goodyear Efficient Grip Performance - 95W sú znatelnejšie hlučnejšie. Uvidíme, aké budú na snehu.
Tak to já jsem opět vsadil na Goodyear Utra Grip Performance Gen-1 a jsem maximálně spokojenýMam taky ty Conti TS850, ale v 16" a za me obrovske zklamani co se tyce hlucnosti.
Na druhem aute o podstatne levnejsich Nokianech vubec nevim!
to si mal tiez zimne? tie nokiany? ja mam goodyerky a tiez huciaMusím povedať, že ja sám som nečakal taký valivý hluk od tých pneu, je to dosť výrazné a obťažuje ma to. Uvidíme, či sa to zlepší po najazdení nejakých km.
Nokian WR A3 taktiež 95 V XL boli pekne tichučké.
jaký gooodyeary máš?to si mal tiez zimne? tie nokiany? ja mam goodyerky a tiez hucia
to si mal tiez zimne? tie nokiany? ja mam goodyerky a tiez hucia
jaký gooodyeary máš?
auto mam len mesiac a gumy som zdedil s nim pozriem a napisem ake sujaký gooodyeary máš?
len nemam velmi s cim porovnat letne co som mal nahodene isli v celku dost ticho ale vzadu brigestony a vpredu ani neviem co za znacka to je ale tie letne budem menit komplet a to bude dilema a zimne ma cakaju tiez o rok komplet vymena. ked som zhanal mazdu v jednej ked som siel to bol strasny hluk od gum a to bolo pri dakych 70 az 90km takze gumy dilema ake obut a reci ako daj si odhlucnit auto a poobne hmmm sam si to neurobim a v okoli zlina nemam kde a myslim si ze sa da trafit kvalitne gumy ktore budu tichsieauto mam len mesiac a gumy som zdedil s nim pozriem a napisem ake su
Už od staré řady TS830 jsem odcházel kvůli hluku. Zakotvil jsem před lety u A-čkové řady Nokian a naprostá spokojenostDnes prezuté na zimné Continental WinterContact TS850P - 215/50 R17 95V XL FR.
sú znatelnejšie hlučnejšie. Uvidíme, aké budú na snehu.
ahoj tak konecne som sa dostal k tym gumam mam teda goodyer ultra grip 9 RE050A 205/60R16 92H su zimnejaký gooodyeary máš?
a mam pocit ze ani uz tak nehucia ale su uz hodne zjazdene asi este tuto zimu vydrziaahoj tak konecne som sa dostal k tym gumam mam teda goodyer ultra grip 9 RE050A 205/60R16 92H su zimne