Nedoporucuji Michelin. Mam je na M3 od novoty (18"), ted je jezdim 2. letni sezonu a jsou hlucne jako ..... Tesil jsem se na zvukovou pohodu po prezuti ze zimnich Conti a ty letni Micheliny jsou o dost hlucnejsi. Za ty prachy, co za to chteji....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ja myslim, ze jsi prave sam odpovedel.. nemuzes chtit mergla za cenu fiataTaky budu kupovat na léto nové a furt nevím jestli mám koupit ty GoodYear Eagle F1 Asymmetric 3 nebo jít např. do matadorek
1500 rozdíl na gumě, ale zase nechci být zklamanej tím že to bude hučet a na mokru klouzat nebo s nima najedu o dost míň
klidněAha, takze myslis, ze bude lepsi si tam na leto nechat ty zimni Conti, jo? To me nenapadlo, diky.
Obouvá celá rodina,Atlasy jsou velmi tiché,vlastnosti chvalitebné.Pokud nejezdíš na hraně,běž do nich.Já si pohrávám i s myšlenkou, jestli nezkusit Atlas Sport Green. Lidi to chválí, v testech taky dopadla celkem dobře a cena už být asi nižší nemůže. Neuražte se za tu otázku, ale nemá tu s tím někdo osobní zkušenost?
Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
Naprosto souhlasím Jsou tišší než Dunlop Sport Maxx (a ty jsem měl za ekvivalent tichosti v porovnání s jinými značkami pneu), to mě opravdu překvapilo a nečekal jsem.Atlasy jsou velmi tiché
Ještě tahle....zkusil bych si zjistit, v ktere zemi byly ty gumy vyrobene. Nebot jezdit na napr. brazilskych Bridgestonech je jako tancit sambu....a to si nedelam srandu.Rozhoduji se mezi Dunlop SP Sport BluResponse 205/50 R17 vs Goodyear EfficientGrip Performance 205/50R17 . Nebo má někdo dobrou zkušenost s jinou značkou?