• Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.

Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu

podvozek Pneumatiky

• Vlákno založil Vlákno založil r6d3k
  • Datum založení Datum založení

Jaké letní pneu 225/45 R18 pro lehce sportovní jízdu ? (každý 2 hlasy)

• Celkem voličů
    50
Nedoporucuji Michelin. Mam je na M3 od novoty (18"), ted je jezdim 2. letni sezonu a jsou hlucne jako ..... Tesil jsem se na zvukovou pohodu po prezuti ze zimnich Conti a ty letni Micheliny jsou o dost hlucnejsi. Za ty prachy, co za to chteji....:mad:

Mají perfektní vlastnosti a výdrž na úkor hluku, to sis měl nechat lidové -continentalky za nelidové peníze

Aha, takze myslis, ze bude lepsi si tam na leto nechat ty zimni Conti, jo? To me nenapadlo, diky.

Taky budu kupovat na léto nové a furt nevím jestli mám koupit ty GoodYear Eagle F1 Asymmetric 3 nebo jít např. do matadorek
1500 rozdíl na gumě, ale zase nechci být zklamanej tím že to bude hučet a na mokru klouzat :D nebo s nima najedu o dost míň o_O

Taky budu kupovat na léto nové a furt nevím jestli mám koupit ty GoodYear Eagle F1 Asymmetric 3 nebo jít např. do matadorek
1500 rozdíl na gumě, ale zase nechci být zklamanej tím že to bude hučet a na mokru klouzat :D nebo s nima najedu o dost míň o_O
Ja myslim, ze jsi prave sam odpovedel.. nemuzes chtit mergla za cenu fiata

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Já si pohrávám i s myšlenkou, jestli nezkusit Atlas Sport Green. Lidi to chválí, v testech taky dopadla celkem dobře a cena už být asi nižší nemůže. Neuražte se za tu otázku, ale nemá tu s tím někdo osobní zkušenost? ;-)

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk

Tento rok som kupoval Continental PremiumContact 6 225/45 R18 95Y XL FR.
Pneumatika je hlučnejšia ako Goodyear EfficientGrip Performance, zároveň mi prišlo, že auto lepšie drží, brzdí a zároveň má aj designovo krajšiu bočnicu.

Opotrebovanie nemôžem hodnotiť.

Cena plusminus stejna. GY maji nizsi deklarovanou hlucnost. Sel bych do nich. Spatne nebudou ani jedny.

Já jezdím letní Hankook Ventus Prime 3 a velká spokojenost.

Ventus Prime 3 jsem jezdil v rozmeru 235/40/18 a muzu jen potvrdit, ze se jednalo o hodne dobre pneu.

Ventus Prime 3 je hodně podobná chováním SP Sport BluResponse. Všechny lze doporučit, včetně GY.

Já si pohrávám i s myšlenkou, jestli nezkusit Atlas Sport Green. Lidi to chválí, v testech taky dopadla celkem dobře a cena už být asi nižší nemůže. Neuražte se za tu otázku, ale nemá tu s tím někdo osobní zkušenost? ;)

Odesláno z mého PLK-L01 pomocí Tapatalk
Obouvá celá rodina,Atlasy jsou velmi tiché,vlastnosti chvalitebné.Pokud nejezdíš na hraně,běž do nich.

Atlasy jsou velmi tiché
Naprosto souhlasím ;) Jsou tišší než Dunlop Sport Maxx (a ty jsem měl za ekvivalent tichosti v porovnání s jinými značkami pneu), to mě opravdu překvapilo a nečekal jsem.
Mají měkčí bočnici, takže pro jízdu na hraně ideální nejsou, respektive z pohledu životnosti bočnice. Brzdnou vzdálenost budu porovnávat s druhým GH (obutým do Sport Maxx RT2), až po výměně komplet předních brzd a předních tlumičů. Pocitově teď brzdí jedno GH slaběji i na stejných Nokianech A4 obutých na obou vozech. Tak schválně potom napíšu objektivní porovnání brzdné vzdálenosti.
Já kupoval na doporučení @Míra a určitě do nich opět rád půjdu i při dalších výběrech ;) Poměr cena/výkon neuvěřitelný a na auto střední třídy jako dělané.
Porovnání na konec: Atlas jsou asi tak 1000x lepší než Barum, které jsem dojížděl předchozí sezónu :cool: Pneumatiky

Díky za rady. Koukal jsem na ty Atlasy a mají udávanou vyšší hlučnost než všechny ostatní. Zase jsou o 1/3 levnější, což to možná dorovná. Mám ještě jeden dotaz, rozdíl mezi Atlas SPORT GREEN a Atlas SPORT GREEN XL je ?

Back