- 5 250
Zrovna EU štítky bych nebral jako směrodatné měřítko hlučnostimají udávanou vyšší hlučnost než všechny ostatní
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zrovna EU štítky bych nebral jako směrodatné měřítko hlučnostimají udávanou vyšší hlučnost než všechny ostatní
Tyjo, co delat se zimnima, co maji tak 4.2 mm? To na dalsi zimu patrne dle vyhlasky nestaci. Asi leda tak se zajet podivat "k @Deri-mu" do Mostu, at to clovek vyhazuje s klidnym srdcem, co?
Díky, objednány Atlasy.
Tak po ujetí cca500 km na Atlasech, musím konstatovat, že jsou opravdu nečekaně tiché.
To pak vysvetluj v lednu/unoru policajtum nebo pojistovne .Já jsem se 4 mm projel teď celou zimu od listopadu do poloviny března ,zbyly mi z toho krásné semislicky
Jsem říkal, že budeš spokojenTak po ujetí cca500 km na Atlasech, musím konstatovat, že jsou opravdu nečekaně tiché.
Asi stokrát lépe než Baruma jak lepí?
Asi stokrát lépe než Barum
Budeš nečekaně spokojen.Hmm, tak je asi zkusím, v případě že nebudou vyhovovat pošlu o dům dál