Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Oživuji téma - uvažuji o těch pneu, o kterých píše Míra, cena je opravdu lákavá a výsledky v testech dobré. Nicméně v 215/45 R 18 se asi ani nedělají.
Má někdo zkušenost s ježděním na 225/45 R18? Je to pravda nepovolený rozměr v TP pro Mzda 6 GY , takže teoretický problém s pojištovnou, cajtama. Ale bankovky hovoří jasně + by mohly být možná i pohodlnější.
Díky moc
Yokohama?Aké továrenské pneumatiky dáva Mazda na svoje rakety?
Aké továrenské pneumatiky dáva Mazda na svoje rakety
měl jsem Kumho KU39 Ecsta LE Sport a zimní firestone byly tižší... Jinak celkem držely ale asi menší výdrž..... Co se mi na nich líbilo byla vyztužená bočnice, tu teď nemám a je to trochu znát.Pánové někdo zkušenost s Kumho Ecsta SPT KU31 ? Je to nějakej korejec, A na mokru, palivo C, za velmi slušý peníze a testy taky ok. Nemáte někdo náhodou V 17" nebo 18"?
Zatím jsem "zažil" OEM Bridgestone Turanza ER30 205/55/16 a Turanza T001 225/45/19, Dunlop SP Sport 2020 205/50/17 a SP Sport 2050 225/45/18.Aké továrenské pneumatiky dáva Mazda na svoje rakety?
Určitě ne, výrobci jsou různí, většinou logicky (a logisticky) made in Japonsko. Např. 225/55/19 byly v počátcích výroby CX-5 hodně nedostatkové, protože je dělal jen Toyo.@shr3k -Takže asi to nebude tak, že spolupracujú iba s jednou fabrikou na všetky modely. Ja len, že či fabrické sa oplatí jazdiť, či tam nedávajú nejaké len aby tam boli! A tie čo uvádzaš vyzerajú v pohode. Ak by tam boli jedny z menovaných, určite si ich nechám a na zimu kúpim osvedčené Sava Eskimo HP.
Noo tak to už se na tyto Dunlopy moc těším. Po vynikajících zkušenostech s letními Sport Maxx RT nebudu chtít nic jiného: http://podkapotou.zoznam.sk/cl/1000...vu-pneumatiku-pre-rychle-auta-Sport-Maxx-RT2-