- 28
Někde jsem slyšel/četl že gumy pro automobilky na nové auta jsou lepší, takže když si koupíš identickou gumu z eshopu nebo servisu nebude už tak dobrá. Asi je to jak s Autobateriema.
Čas 2:00
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Někde jsem slyšel/četl že gumy pro automobilky na nové auta jsou lepší, takže když si koupíš identickou gumu z eshopu nebo servisu nebude už tak dobrá. Asi je to jak s Autobateriema.
To nedokážu odhadnout. Dle mého tak max 30tis. Ale vařím z vody.Kolko km najazdených?
Jaké Hankooky přesně myslíš?Tak hlavně tyto gumy nejsou primárně určený na sníh ale na "anglický počasí" to je právě ten rozdíl mezi all season (celý rok) a all weather (veškeré počasí) , říkal jsem to tu několikrát . To u hankooků tento problém není, ty na sněhu i břečce teda fungují dost slušně hlavně co se týká brždění, měly problém na GH akorát s kopcem u domu kde jeden den byla souvislá vrstva sněhu, jazzik to ale se stejnýma gumama vyjel (je menší a halvně lehčí) , naopak při teplotách nad 20°C bylo poznat že už je to na ty gumy moc
Tyto pneu jsou údajně tzv. Průkopníkem značky Kumho.Mám Kumho ecsta, ale asi ne tento konkrétní model. A nedoporučuji, rychle se sjíždí hrany a jsou hlučné.
Např. Michelin PS4 mi vydržely poctivých 49 tkm, 3,5 sezóny (letníUvidím, asi je koupím a budu testovat. Stav km. Jízdní využití atd. Po létě dám nějaké reálné info.
Více méně každá UHP. funguje na úkor rychlejšího ubytku dezénu. Nikdy jsem neměl žádnou UHP. Tak ani netuším kolik může být reálný km. Nájezd.