Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak už vidíš, proč mám zálusk na stříbrnou?Nevypata vubec spatne, vcera jsem potkal Wagon v tehle barve. Ze se mi stribrny/sedy auta moc nelibi tak GJ celkem vynikne pekne![]()
Teď už jsou fotky po FL, ale 8.4. ještě byly staré. Škoda že nemám Printscreen...Nie, na tych fotkach je uz novy model, ale exterier v USA zmenili iba u verzii s vyssou vybavou. Interier je uz novy pre vsetky vybavy.
dost se to řešilo tady na MC http://www.mazdaclub.cz/msgboard_posts_search.php?topic_id=91398&sle_searchText=GH&kols=2proc ma GJ (2015) v technicaku Typ vozidla: GH
přes 2 roky zpátky... no tys nekecal kémofesanda, neco podobneho bude nastupce moji GH
fakt chceš kupovat auto z Áček ... ?
ok, to může být jiná písnička ....Jeho syn tam pracuje/ pracoval, takže ... I v Áčkách se dají koupit solidní vozy.