- 1 102
Pokud nestihnou vše fungující vyměnit za věci na jedno použití.Jeho syn tam pracuje/ pracoval, takže ... I v Áčkách se dají koupit solidní vozy.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Pokud nestihnou vše fungující vyměnit za věci na jedno použití.Jeho syn tam pracuje/ pracoval, takže ... I v Áčkách se dají koupit solidní vozy.
Minulá M3 koupena taky v ačkách a naprostá spokojenost. Ale koncern v naftě bych si tam netroufnul koupitfakt chceš kupovat auto z Áček ... ?
ale než obejdu auto,abych vytáhl dítě z auta a to se mi zamkne,tak to je na šlaka.Všiml jsem si,že když stihnu otevřít kufr a pak ho zavřu,tak se mi auto už nezamkne.
Toto se mi pravidelně stává na benzince při tankování. Manželku uzamknu uvnitř a mnohdy to končí spuštěným alarmemje to popsané v návodu, ale obecně platí že pokud zavřeš všechny dveře, dokud je klíč do vzdálenosti 80cm od kliky, pípne to jednou a pokud se vzdálíš o cca 50 cm dál, tak se zamkne. Pokud obcházíš auto pro dítě, tak se to zamkne celkem spolehlivě. Stačí ale nechat pootevřené dveře nebo kufr a nezamkne se to. Stalo se mi, že jsme s kamarádem dojeli na ledovec, já vystoupil a šel si do kufru obouvat lyžáky. Zvoní mi telefon a já remcám, kdo otravuje a volal mi z auta onen zamčenej pasažér
ono stačí udělat při zavírání rychlejší krok od dveří a nezamkne se to. Musíš ujít před dobouchnutím dveří víc než těch 80cm od kliky, což není žádný problém, naopak jsem kolikrát rychlejší a musím zamykat dálkouNo já to stihnu obejít bez aut. zamčení v klidu musíš chodit přes zadek auta aby tě chytil senzor od kufru a ne přes předek, tam senzor není
Toto se mi pravidelně stává na benzince při tankování. Manželku uzamknu uvnitř a mnohdy to končí spuštěným alarmem
Jak říkám,tahle vychytávka je pro mne o ničem.Jedno zmáčknutí zamykacího tlačítka je jednodušší,než přemýšlet,jak rychle vystoupit,jestli nechat ve voze kartu nebo na benzínce při placení poslouchat můj alarm(když je děcko vevnitř)