Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
To je si myslím chyba ? přítelkyně si koupila cx-5 a po ní zbyla Mazda 3 bk najeto 100 tisíc tak jsem neměl srdce ji dát pryč i když papá. Jediné co mě zaujalo je původní pneu ??? jak letní tak zimní. Teď odjíždím v létě zimní jelikož je čas vyměnit ? viz fotka rok výroby 2004 ? a stále drží i letní jsou na tom stejně ?Ono těch BKček co by drželi fandové co chodí na kluby už moc nebude.... Ještě nějakej rok a bude to jak s 323BJ ..... Bohužel
Jinak já měl kdysi 1.6 sedana (2008 - poslední z posledních před BL) a jezdil jsem průměrně za 7-8 co si vybavuju, ale jezdil jsem hodně dálnice kde spotřebu zabíjela 5tka a nebo úplný opak po městě kde pokud nemáš hybrida/elektro, tak bude žrát cokoliv.
Máš tam autorádio s LCD? Nemohl bys mi poslat fotku jak to vypadá? Nějak si nejsem jistý kvůli rámečku okolo. Musím to rádio vyměnit i když má nabíječku na iPhone ? tím myslím kazeťák ?ono taky co napsat, ze...tohle tema uz bylo probirano tolikrat...
mam 1.6 bez palubaku takze spotrebu neukazuje, ja ji ani nijak zvlast neresim - kdyz blikne oko tak nakrmim...odhadem kolem 8/100 ale je to fakt jen odhad
jezdim jen po republice takze jsem limitovan maximalkou 130km/h, +-autobus
Ne, mam tovarni s CD, bez kazetyMáš tam autorádio s LCD?...
mam verzi bez ukazatele spotreby (misto tllacitka Info je Set a umi to jen nastavovat hodiny)Proč by ti nefungovala spotřeba? ?...
Teoreticky stačí vyndat ten panel a zkouknout počet kabelů. Pokud bude sedět (teď z hlavy nevím kolik jich má být) tak už tam je příprava a stačí sehnat jen panel co ukazuje spotřebu. Pokud kabely nesedí, tak je dodělat.mam verzi bez ukazatele spotreby (misto tllacitka Info je Set a umi to jen nastavovat hodiny)
jo ta skvira je na cd (mp3 included) + mam do kastliku vytazenej Yatour (usb+sd+aux). patlaci displeje nemam rad, a v aute uz vubec
nevim nakolik zvuk dela radio a nakolik repraky - jen abys pak nemenil i repraky
Jo o tom uz jsem slysel, udajne je to podobne s tempomatem a volantemTeoreticky stačí vyndat ten panel a zkouknout počet kabelů. Pokud bude sedět (teď z hlavy nevím kolik jich má být) tak už tam je příprava a stačí sehnat jen panel co ukazuje spotřebu. Pokud kabely nesedí, tak je dodělat.
Když svou CX7 -- 191kW držím do 2000 otáček tak se dá jet za 9,5 l ale na tak silné auto to nesvědčí při 180 km to už vyleze na 11,7l ???Ahoj
Napište za kolik jezdíte.
Ja jezdím vlastně jen po dálnici každý den cca 10km spotřeba cca 10. Je to 1,6 a průměrná rychlost cca 160-180 km. Prý jde jezdit za 7, ale drž to na 110 ???? nevyzkoušeno ?