Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Díky, hned se cítím lípvčera jsem dotankoval nádrž, kterou jsem projel v hodně klidném tempu po dálnicích a pražských okruzích bez jediného dynamického rozjezdu nebo zrychlení = 7,6 . Ale nic zábavného nebo důstojného toho motoru to fakt nebylo .....
Zobrazit přílohu 20496
A to vychazis z jakych kriterii? Kde jsi vzal tech 76? Protoze ja na takovy pocet nejak nemuzu narazit. Bud je jich o dost mene (tech s novejsim motorem s 143 kW) a nebo o dost vice (tech s Skyaktiv-G 2.5).No konecne tu vidim nejake normalni hodnoty, ja jsem za necelych 19000km dlouhodobe na hodnote 9,56 dle Spritmonitoru a 72 misto ze 76. Rikal jsem si, ze je neco spatne, ale vidim ze v tom nastesti nejsem sam
Já mám v kategorii 73 aut, nechápu podle čeho se to bere.A to vychazis z jakych kriterii? Kde jsi vzal tech 76? Protoze ja na takovy pocet nejak nemuzu narazit. Bud je jich o dost mene (tech s novejsim motorem s 143 kW) a nebo o dost vice (tech s Skyaktiv-G 2.5).
Ja Te napr. vidim jako 8. nejvetsi spotrebu ze 143. Pricemz tak 4 z tech nahore bych nebral v potaz, protoze maji malo zaznamu. Takze tam 4. nejvyssi spotreba. Teda s podivem, ze ma nekdo vic, jak ja .
Vidis, @Krabat-e, uz nejsem mistni klanovy rekordman!
My nemusime rozpohybovavat tolik hlukove izolace navic
včera jsem dotankoval nádrž, kterou jsem projel v hodně klidném tempu po dálnicích a pražských okruzích bez jediného dynamického rozjezdu nebo zrychlení = 7,6 . Ale nic zábavného nebo důstojného toho motoru to fakt nebylo .....