- 164
A zkusils jezdit na dva válce, jako ta nová CX - 5 ?
To je taky myslim vynalez
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
A zkusils jezdit na dva válce, jako ta nová CX - 5 ?
třeba by ses konečně dostal na naši spotřebu ,Vladas 75A zkusils jezdit na dva válce, jako ta nová CX - 5 ?
nasadím si klobouk a na zadní plato si dám plato vajec a budu mít spotřebu jako vy
Ty bys to honil i na ty dva válce , co ????? Já bych se do vyšší spotřeby mohl dostat jen v případě ,že bych přes týden majdu zakázal manželcenasadím si klobouk a na zadní plato si dám plato vajec a budu mít spotřebu jako vy
něco dělám špatně, najeto přes 44 000 km a spotřeba ukazuje opět 7,7
Litas ! Uzivas si to ! Kodoněco dělám špatně, najeto přes 44 000 km a spotřeba ukazuje opět 7,7
Ok. Já měl dneska 40, takže po roce se to zvedlo o 1 km. Zkusil jsem to resetnout tím tlačítkem trip A, trip B, ale nic to nedělá. Asi bych musel odpojit baterku a tím se to vynuluje.tak jsem se byl teda kouknout na tu průměrnou rychlost a mám 49 km/h
Taky jsem na to hodil oko ,mám 48 km/htak jsem se byl teda kouknout na tu průměrnou rychlost a mám 49 km/h
Výborně, a jak si to resetnul ?Od posledního resetu ujeto 4300km průměrnou rychlostí 60km/h a s průměrnou spotřebou 6,7l/100km.
Jde to na MDZ ,ale jednodušší je odpojit baterku.Výborně, a jak si to resetnul ?
To snad ne,na MDZ to mám během pěti sekund. Odpojovat baterku pročJde to na MDZ ,ale jednodušší je odpojit baterku.