iPospa
výkonný člen KLANu
- 135
Děkuju za info. Tak to muselo přijít na solidní obnos, myslím hlavně ta skla. Do toho se určitě pouštět nebudu. Ale to těsnění kolem dveří už jsem někde nabízet viděl, to mi přijde v pohodě (i kvůli prachu který to nechá venku) a panely na přepážky se dají sehnat za solidní cenu. Otázka je vždycky jestli se to vyplatí za tu námahu a náklady. Ale to se dá zjistit jedině že bych měl obě auta možnost zkusit hned po sobě na stejné silnici. Nácvik má každý úplně jinak nastavený prah vnímání. Co jednomu nevadí, tam druhý trpí. Já měl před CX-3 Octavia 3. Gen. 1.8 benzín Hatchbach a do 90km mi přijde hlučnost víceméně srovnatelná. Při 130 je rozdíl, v Mazdě je víc slyšet vzduch který se tlačí kolem karoserie, ale to se dalo čekat. Je vyšší a kratší a taky trochu hranatější. Ale od motoru a podvozku nepozoruji žádný rozdíl. Na volnoběhu na křižovatce ani nedokážu říct jestli motor běží nebo ne. Kola jsem měl na Octavii 17" a na Mazdě 18" čekal jsem ten hluk od kol větší, ale je to v pohodě. Tam ze zkušenosti taky záleží dost (možná nejvíc) na značce pneumatik.
Odesláno z Tapatalk
Odesláno z Tapatalk