99luftbalons
rodinný člen KLANu
- 1 403
Ty asi myslíš reset spotřeby na MZD, my řešíme reset průměrné rychlosti.To snad ne,na MDZ to mám během pěti sekund. Odpojovat baterku proč
Odesláno z mého SM-J510FN pomocí Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ty asi myslíš reset spotřeby na MZD, my řešíme reset průměrné rychlosti.To snad ne,na MDZ to mám během pěti sekund. Odpojovat baterku proč
Pouze možnosti jak vyresetovat průměrnou rychlost a spotřebu.Nic víc nic mín.(Když jsem na cestách 4-5 týdnů odpojuju baterku,tím se u mě resetuju vše.)To snad ne,na MDZ to mám během pěti sekund. Odpojovat baterku proč
Při zajíždění se na spotřebu vyprdni a hlavně neřaď podle tý nápovědy na palubovce. Ta tě bude nutit jezdit po městě 50km/hod na šestku, což je blbost. Já jezdím město většinou na trojku a vím, že když na ní šlápnu tak tam ty koně jsou.1000km a zatial spotreba 6,8l
tak do 1500 km bych to moc nehonil https://www.autorevue.cz/vite-jak-zajizdet-nove-auto-experti-poradi-co-byste-nemeli-delatPredajca vravel, ze sa uz nezabehava, ze motor je na nejakej stolici zabehany... tak neviem.
Já mám na M3 převodovku v pohodě, ale četl jsem tu pár příspěvků od lidí co z ní byli nešťastný, nešla jim pořádně řadit 1-2 někomu i zpátečka. Chce to od začátku střídat kvalty i když nemusíš, jezdit okresky na 3-4 a ne na dálnici za 6 a ject 500km v kuse. Po čase si to sedne o to se neboj.Spiatocka mi tam ide dost tazko... mali ste to podobne??