Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Zrovna předevčírem jsem řešil to samé. Protože jsem nechtěl aliexpress, tak jsem vyměknul a zase koupil hybridní Denso. Ale ty gumičky Sheron zkusím, aspoň budu mít stěrače, na kterých si to budu moct vyzkoušet nanečisto.Ahoj Michale, nějaké odkazy tu jsou na aliexpress, tam jsem si teď objednal na zkoušku, jaké gumičky budou. Vyměním je na jaře. Jinak jsem bral univerzální gumičky Sheron, které na Denso pasují.
Jo minulý rok, ceďák jako hrom, zapla větší rychlost stírání a frnk stěrač byl v hájiAni ten náhradní BOSCH tam nesedí tak pevně jako originál, ale…
Opravdu to odletělo vyskočením bez destruktivního porušení toho zámku/usazení?
Už to vidím, díky i za fotky... vymezil si tedy tu vůli, omrknu rovněžJo minulý rok, ceďák jako hrom, zapla větší rychlost stírání a frnk stěrač byl v háji
Podívej nekoukals špatně? Možná se pletu, ale podle mě mají 2 druhy od Bosch
Tohle je podle mě ten správný?
Stěrač BOSCH TWIN 300 mm - BO 3397011814 | E-shop LKQ CZ s.r.o.
Ramínkové stěrače vysoké kvality od značky Bosch vyrobené z celokovového rámu a kvalitní dvousložkové pryže jenž zajišťují perfektní stírání bez rušivých zvukůwww.autokelly.cz
pak mají ještě tenhle, ale ten nemá ten správný vršek aby to ladilo s ramínkem
Stěrač BOSCH TWIN 300 mm - BO 3397011432 | E-shop LKQ CZ s.r.o.
Ramínkové stěrače vysoké kvality od značky Bosch vyrobené z celokovového rámu a kvalitní dvousložkové pryže jenž zajišťují perfektní stírání bez rušivých zvukůwww.autokelly.cz
Taky jsem zkoušel, zkoušel a nakonec se vrátil k osvědčeným Hybridním stěračům Denso.Přemýšlím co teda vyzkoušet dál