Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Jj konstrukce ? kombinuje výhody aerodynamiky plochých stěračů s přilnavostí ke sklu jakou má klasická konstrukce stěračů.tak to nedokážu posoudit, proč se jim tak říká... snad " konstrukce "
Na M3 BN jo, ale na CX5ku DUR-060L a DUR-045L nebrat, vracel jsem je teď prodejci proti dobropisu. Neměly takové tlačítko, které přikládám na druhém obrázku.Denso DUR-060L a DUR-045L jsem kupoval na M3 BN a pasují v pohodě. Je ale pravda že M3 BN má úchyt s tím háčkem.
Potřebuji vyměnit stěrače, mám klasiku DENSO, a výměna jen gumiček by se mi líbila. Ale netuším, jak je vybrat a objednat. Nabídku na ně jsem nenašel.U mě Denso vydrželo necelý rok, začal haprovat stěrač u řidiče, až jenom mazal. Teď jsem vyměnil gumičky a zase jako nové
Tak přesně takhle mi ulitnul stěrač od Valea. I ty co mám teď, šli moc zlehka, tak jsem tam raději vlepil takový tvrdší proužek pásky a drží jak přibitéakurát tie zamykacie tlačítka išli oveľa ľahšie, ale nemalo by sa to vycvaknúť samo