Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Ahoj, co popisovaná závada....našla se již příčina ?Ahoj, když přeřadím na 6 stupeň a mám tam 1700 otáček a víc, tak mi vibruje řadící páka. Jakmile dám nohu z plynu tak to přestane a pokud zase přidám tak to začne. Dělá to pouze na 6 stupeň. Už nevíme čím by to mohlo být. Poradíte prosím ?
Ahoj, zatím nic. Pořád vibruje.Ahoj, co popisovaná závada....našla se již příčina ?
Mně teď dělá to samé..jen u šestky. Po neděli ti řeknu víc, snadAhoj, zatím nic. Pořád vibruje.
Jéé moc děkuju. Přítelova 6 to dělala taky a teď to z ničeho nic dělat přestala .Mně teď dělá to samé..jen u šestky. Po neděli ti řeknu víc, snad
Tak to teda netuším co s tímTak nevím, vsázeli jsme na vstřikovač, ale na testu všechny prošly... takže jsem taky ve slepé uličce
Co mají společného gumy s řadící pákou? A ano jsou nové a nově vyvážené, byla na nich dělaná geometrie.Pokud to dělá tohle....pořád tvrdím..má to souvislost s nápravou, poloosou, nebo přenos vibrací z motoru...tzn. teoreticky...ložisko spojky, dvojhmota, prasklý nebo unavený nějaký silenblok - zkontroloval bych držák ramene u řidiče (nevím jestli je to slabší místo, ale na dílně už jich pár vyměněno bylo), nebo není problém s gumama..jsou rovnoměrně sjetý?
Kdyby to dělala jedna z těch výše mechanických závad, projevovalo by se to jen u šestky v určitých otáčkách? Dělá mi to to samé, ale ne vždy.Pokud to dělá tohle....pořád tvrdím..má to souvislost s nápravou, poloosou, nebo přenos vibrací z motoru...tzn. teoreticky...ložisko spojky, dvojhmota, prasklý nebo unavený nějaký silenblok - zkontroloval bych držák ramene u řidiče (nevím jestli je to slabší místo, ale na dílně už jich pár vyměněno bylo), nebo není problém s gumama..jsou rovnoměrně sjetý?
Co všechno se už zkoušelo?Tak to teda netuším co s tím
Nemusíš čekat až na zvedák. Stačí když po jízdě sáhneš na brzdové kotouče a pokud bude v jejich teplotě (na stejné nápravě) velký rozdíl, tak Ti to více zahřáté kolo přibrzďuje.Díky za koment...jak bude zvednuté auto tak to čeknu