Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
No a píšu tam snad něco jiného?Ahoj, @shr3k -ku, v tomhle s tebou nesouhlasim, kurvitko 2valcoveho rezimu tam jiste implementovali jedine kvuli nizsi spotrebe ..tedy flotilovym emisim. Sami od sebe by to tsm nedavali ..neni k tomu zadny logicky duvod. Nebo se pletu a presvedcis me necim co mi uniklo..diky za RE: a pohodovy den vsem
Jak dopadla reklamace? Popisoval jsem to do detailu v tomto vláknu, pokud zabrousíš více do historie, tak to tam dohledáš...Tak to jsi mne tedy moc nepotěšil. Ono se to začalo dít cca po nájezdu 5k km. Předtím ten chod byl kultivovaný a pomlaskával jsem si, jaká je to pohoda. Před nějakým časem jsem si toho všiml a samozřejmě hned začal zkoumat čím to je a pak jsem si vzpomněl na toto vlákno. Takže jsem si krásně dle infotainmentu vysledoval, že se to opravdu děje pouze, když jedu na 2 válce.
Servisy na reklamaci řekly co? Že nic takového nepozorují? Nebo že je to vlastnost?
Nicméně jsem rád, že aspoň ty stěrače necítím. Zatím asi jediná negativní vlastnost na M6 no.
Jo, i u té ještě před rokem nové CX-5ky@KlikPet Takže se to nakonec projevuje i u té CX-5? Nebo je to o tom, že už víš na co se zaměřit? Já už se to právě naučil nějak vytěsnit. Jen si teda myslím, že za pár let se ty vibrace budou muset na tom motoru nějak projevit. Naštěstí už u toho já nebudu.
Že by zdejší VIN dekodér?btw: nevíte někdo, kde na autě zjistit přesné datum výroby? Prý jen interní informace :-(