Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Vetsinou ale toto ma za pricinu spatna tycka stabiku (vseobecne) .. mam na jinem aute i horsi hreben ale pri jizde nic poznat ani slyset neni, ale ta tycka dala zabrat 1.mechanik vse ptosel a zjistil ze trochu klepe ten hreben, pak 2x na stk 2 technici na nic neprisli, pak jiny mechanik proste ty tycky odmontoval a zjistil u jedne ze fakt trochu je vadna, v aute to prenaselo ale hluk jako by tam nejaky permonik busil kladivem ... pritom na stk typek tak 100kg se vesel za stabiky a ani se to nehnuloHlučné řízení (drnčení, klepání) je u této generace normální jev, hřebenem řízení a pastorkem hřebenu je nějaká vůle. Pokud je klepání zřetelné při pomalé jízdě po nerovném povrchu někde od nohou spolujezdce, hřebenová tyč se může dotýkat pouzdra hřebene. Později tam bylo nasazeno vylepšené řízení s lepším vymezovacím pouzdrem. Platí i pro @kaspik ...
Tak jsem také metodu promazání silikonovým olejem prověřil,
Jo,máš pravdu,nějak jsem si to neuvědomil,ale na škodu to není.Čemu pomůže to vytočení kol když tam není Mc Pherson náprava a tlumič s e s uložením neotáčí
Ten postup se vztahuje jen na M6 GH.na M5 ne.ok neco jsem tam nalil, moc to nepomohlo ... helejte mam dotaz sice je to M5, ale, auto hrozně vrže vepředu když se rozjíždím pak i na různých nerovnostech ... mám měněný komplet spodní ramena, tyčky sabíku, uložení stabíku, tlumiče ... mám podezřejní na držák motoru ten co v něm je olej vypadá že v něm už moc oleje není, je jakoby z vrchu propadlá ta guma a evidentně naprasklá, může to způsobovat toto a případně asi i siletblok toho spodního uložení motoru ... jinak už nevím co by to mohlo být ...
Zajimavy nesvar M6 GH. Tenhle zvuk se mi objevil od praveho predniho kola ted taky. Ale az potom co jsem promazal to uchyceni tlumicu jak se tady popisuje. Coz pomohlo na klepani/cvakani, ale objevilo se tohle.
Kdyz necham nekoho otocit volantem na miste, tak to ten zvuk vydava take a je to nejaka guma. Takze vysetrovani se ted ubralo jinym smerem. Nejdrive jsem to zacal slyset vevnitr a bal jsem se, ze je to neco vazneho, ale potom jsem se uklidnil, ze jde "jen" o nejakou vrzajici gumu.
tak ještě promáznout čep spodního ramene, jestli to nevrže tam