Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak jsem se také stal hrdým majitelem vrzajícího zvuku, viz video. Nejvíce jde asi slyšet okolo desáté sekundy.
Dneska budu měnit silentbloky a stabilizátory a ještě nechám namazat ty čepy, co jsou tady zmiňovány.
Nicméně poslední dobou jsem začal pozorovat nepříjemné klepání od přední nápravy, hlavně při pomalé jízdě.
Mechanik podvozek kontroloval a všechno se mu zdálo OK. Asi nemám problém koupit nové ramena, ale kdyby bylo i jiné řešení, bylo by to super . Nějaké další tipy? Díky všem za reakce.
Tak to budeš mít stejný problém jako já.Takže proběhla výměna a namazání čepů. Klepání se ztratilo, vrzání zůstalo. Nebudu experimentovat, koupím nové spodní ramena a budu v klidu
Ještě se zeptám, máte někdo tip na osvědčenou značku těch ramen? Díky
Tak to budeš mít stejný problém jako já.
Viz. stránka 5 tohoto tématu i s doporučením značek - Vrzání / rány od přední nápravy / kola
Tak jenom uzavřu můj problém s klepáním a vrzáním přední nápravy.
Vyměněné také obě Spodní i horní ramena, čepy řízení a je klid.
Cenově to nebyla taková tragédie a konečně můžu v klidu spát
Vystriekany cely sprej, uz to ztekalo vsetko pekne dole :X Mozno skusit tuhsiu vazelinu miesto silikonoveho spreja?Promazat horní uložení tlumiče. Je potřeba tam nastříkat dost silikonového oleje.
Odesláno z mého FRD-L09 pomocí Tapatalk
Capy volu nemaju, horne ulozenia premazane.Ak sú to tupé rany tak to bude z uloženia tlmičov, ak sú to aj kovové rany môže to byť hociktorý cap na prednej naprave. Inak hocijaký silikónový olej v spreji za 3-4 euro by to mal vyriešiť to uloženie.