Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prosíme nepište moderátorům a správcům soukromé zprávy s technickými dotazy. Největší šance, jak se Vám dostane odpovědi, je položit dotaz do příslušného fóra. Pokud nenajdete správnou kategorii nebo název, založte nové vlákno. V případě potřeby to přejmenujeme nebo přesuneme.
Děkujeme za pochopení, tým správců MazdaKlanu
Tak je to potvrzené osobně jsem se na to byl podívat a je to pověstný nýtekAsi upadl pověstný nýtek u malého turba a to jej schramstlo.
Zobrazit přílohu 28173
Nech to repasovat u Special Turbo.
Podil Mazdy je sleva 10tis na TurboNa mém autě se to také stalo, naštěstí předchozímu majiteli. Konstrukční chyba nýtku. Proto ten podíl Mazdy na ceně nového turba. Nová turba už by to měla mít vyřešeno. Jinak bych šel do ověřeného repasu.
Takze 36tis bez DPHPodil Mazdy je sleva 10tis na Turbo
Akorat mi sdelili cenu 24tis za repas a 31 za nove,tak nevimSpecialturbo.cz je jasná volba.
Fakt? Repasovane je tedy temer jako nove?Furt lepší než 36, bral bych repasované.
Původní je vlastně jen skříň.Fakt? Repasovane je tedy temer jako nove?
A někdy ani to ne. Když se to dá, a je to třeba z důvodu poškození nebo trhlin vyměnit, tak se dá vyměnit i teh housing jak na straně sání tak i na straně výfuku (dle konstrukce)Původní je vlastně jen skříň.
Ví ten mechanik o tom, že kliková skříň je odvětrávaná do sání?Jeden mechanik mi tvrdí že v žádném případě
Ja se bavim s clovekem se special turbo. Mechanikovi je jedno,co mu dodamVí ten mechanik o tom, že kliková skříň je odvětrávaná do sání?
A já se bavím s @Petr1976 ...Ja se bavim s clovekem se special turbo. Mechanikovi je jedno,co mu dodam
Na to jsem se ho neptal.Ví ten mechanik o tom, že kliková skříň je odvětrávaná do sání?